Τα Μπισκότα Παπαδοπούλου μπαίνουν στην αγορά ψωμιού

Τα Μπισκότα Παπαδοπούλου μπαίνουν στην αγορά ψωμιού

Νέα επένδυση 6 εκατ. ευρώ στα Οινόφυτα για επέκταση δραστηριοτήτων στην αγορά του ψωμιού της εταιρείας Παπαδοπούλου. Σχεδιάζει να καλύψει το 25% της αγοράς

Νέα προϊόντα συσκευασμένου ψωμιού θα φέρει στην αγορά η εταιρεία μπισκότων Παπαδοπούλου . Η εταιρεία ευελπιστεί να κατακτήσει μερίδιο αγοράς 30% μέσα στα επόμενα δύο-τρία χρόνια ενώ όπως αναφέρει τα προϊόντά της θα διατίθενται σε ανταγωνιστική τιμή και μόνο στην εσωτερική αγορά.

Όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία από τα μέσα Απριλίου θα διαθέτει στην αγορά συσκευασμένο ψωμί με δύο διαφορετικές προτάσεις: Χωριάτικο ψωμί σε φέτες σε τρεις γεύσεις (σταρένιο με έξι δημητριακά, ολικής άλεσης με σίκαλη και πολύσπορο) και τετράγωνο ψωμί του τοστ σε τέσσερις γεύσεις (σίτου, ολικής άλεσης, πολύσπορο και με καλαμπόκι).

Για τις ανάγκες του νέου εγχειρήματος, η εταιρεία προχώρησε στην πρόσληψη 55 επιπλέον ατόμων στο εργοστάσιο των Οινοφύτων, πλέον των 180 εργαζομένων που ήδη απασχολεί. Σε όλη την εταιρεία ο αριθμός των εργαζομένων ανέρχεται σε 1150 άτομα.

Σε συνέντευξη Τύπου η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Ιωάννα Παπαδοπούλου ανακοίνωσε  ότι η νέα επένδυση στο εργοστάσιο των Οινοφύτων υπερβαίνει τα 6 εκατ. ευρώ, προέρχονται από ίδια κεφάλαια, και δημιούργησε 55 νέες θέσεις εργασίας.

Ήδη πλέον απασχολεί περί τους 1.200 εργαζομένους. Και όπως ανέφερε, δεν έχει προχωρήσει σε καμία απόλυση και σε καμία μείωση αμοιβών, σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι, ακόμη κι οι νεοπροσλαμβανόμενοι, πληρώνονται με τις αμοιβές που προέβλεπε η συλλογική σύμβαση εργασίας που έχει λήξει.

Όπως είπε η κυρία Παπαδοπούλου, ''η νέα μονάδα διαθέτει τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και θα είναι ικανή να καλύψει το 25% της αγοράς του ψωμιού σε φέτες. Πρόκειται για έναν καινοτόμο τρόπο παραγωγής και συσκευασίας, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα''.

SHARE:

24Media Network