"Αναστρέψαμε την πορεία της ελληνικής οικονομίας" δήλωσε στο CNBC o Γ. Στουρνάρας

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας,ενημερώνει τους δημοσιογράφους για την ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας,ενημερώνει τους δημοσιογράφους για την ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων

«Κατορθώσαμε να αναστρέψουμε την πορεία της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, προσθέτοντας ότι «τώρα μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία».

Ο υπουργός αναφέρθηκε στη συνολική βελτίωση της πορείας της ελληνικής οικονομίας, τόσο στον τομέα των δημοσιονομικών, όσο και στην πραγματική οικονομία και το χρηματοδοτικό κενό.

Ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, που έχουν απομείνει και τις οποίες έχει αναλάβει, σημειώνοντας ότι «όλα βρίσκονται στο σωστό δρόμο».

SHARE:

24Media Network