Απάντηση Τσακαλώτου σε Σταϊκούρα με… κρεμμύδια και Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Απάντηση Τσακαλώτου σε Σταϊκούρα με… κρεμμύδια και Λεωνίδα Κουτσόπουλο
Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI) Eurokinissi

"Οι εργαζόμενοι χρειάζονται πλήρη κάλυψη του μισθού τους. Και όπως παραδέχθηκε και ο πρωθυπουργός έχετε και 37 δισ. για να το κάνετε" δήλωσε ο Ευ. Τσακαλώτος.

Απάντηση στον υπουργό Εξωτερικών Χρήστο Σταϊκούρα έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά την ανακοίνωσή του ΥΠΟΙΚ για τα «ψεύδη του κ. Τσίπρα για τη διαχείριση της κρίσης».

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσακαλώτος σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Κύριε Σταϊκούρα,

Όταν προσπαθείτε να απαντήσετε στον Αλέξη Τσίπρα με 7 σημεία και το πρώτο σημείο είναι περίπου ότι “κακώς σας κατηγορούμε για το ότι η πρόβλεψη είναι ότι θα έχουμε την 6η χειρότερη επίδοση στην Ευρώπη γιατί πριν λίγο καιρό είχαμε την χειρότερη πρόβλεψη και άρα βελτιωνόμαστε” καταλαβαίνετε ότι καθιστάτε δύσκολο για κάποιον να πάρει οποιοδήποτε επιχείρημα σας στα σοβαρά;

Ο κ. Σταϊκούρας δεν είναι ισχυρότερος στο έδαφος της λογικής από ό,τι στο κομμάτι της στατιστικής. Το επιχείρημα του σε σχέση με την επιστρεπτέα προκαταβολή φαίνεται να είναι “Εάν πάρετε κάτι, πρέπει να είναι πολύ χρήσιμο”.

Προσπαθήστε να το πείτε αυτό στις χιλιάδες αγοραστές μικροεφαρμογών κουζίνας από το τηλεμάρκετινγκ – πέντε τρόποι για να κόψετε ένα κρεμμύδι! – που πίστευαν ότι θα τους μετέτρεπε σε Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ο κρεμμυδοκόφτης τους εγκατέλειψε μετά από μία προσπάθεια να τον χρησιμοποιήσουν και πέντε να τον καθαρίσουν Και καλά στο τηλεμάρκετινγκ έχεις και επιλογή να μην αγοράσεις.

Με τα μέτρα της κυβέρνησης δεν έχουν καμία εναλλακτική επιλογή.

Οι επιχειρηματίες αυτό που χρειάζονται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι μη επιστρεπτέα ενίσχυση όχι δανεικά. Και οι εργαζόμενοι χρειάζονται πλήρη κάλυψη του μισθού τους.

Και όπως παραδέχθηκε και ο πρωθυπουργός έχετε και 37 δις για να το κάνετε».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα