Έρχονται οι Γερμανοί για το επενδυτικό ταμείο IFG

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος  Δένδιας (δεξιά), κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο, μετά την συνάντηση τους την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας (δεξιά), κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο, μετά την συνάντηση τους την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Συνάντηση Δένδια με Γερμανούς βουλευτές τη Δευτέρα. Ποια θέματα θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων

Με αντιπροσωπεία βουλευτών του Κοινοβουλίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας θα συναντηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας.

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η πορεία των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, το νέο ΕΣΠΑ, καθώς επίσης και οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη σύσταση του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου-IfG, στο οποίο συμμετέχει με αρχικό κεφάλαιο 100 εκ. ευρώ η κρατική Γερμανική Αναπτυξιακή Τράπεζα KfW.

Η εξαμελής αντιπροσωπεία αποτελείται από τους: Bernhard SCHULTE-DRÜGGELTE, (επικεφαλής, CDU/CSU), Alois KARL (CDU/CSU), Helmut HEIDERICH (CDU/CSU), Ewald SCHURER (SPD), Sonja STEFFEN (SPD), Manuel SARRAZIN (BÜ90/GR), μέλη όλοι της υποεπιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Γερμανικής Βουλής.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση, Γερμανία
SHARE:

24Media Network