Βγαίνει στο σφυρί το Athens Ledra. Πυρά Νεφελούδη κατά των ιδιοκτητών

Βγαίνει στο σφυρί το Athens Ledra. Πυρά Νεφελούδη κατά των ιδιοκτητών
Eurokinissi

Σε πλειστηριασμό στις 13 Ιουλίου το Athens Ledra. Συνάντηση Νεφελούδη με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους της ιδιοκτήτριας εταιρείας

Τριμερής συνάντηση μεταξύ του Γ.Γ. του υπουργείου Εργασίας, Ανδρ. Νεφελούδη, των εργαζομένων και εκπροσώπων του ξενοδοχείο «Athens Ledra», πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο υπουργείο, για την εξέταση των εξελίξεων που αφορούν την ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων.

Από την πλευρά του υπουργείου σημειώθηκε ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία των συμφερόντων των εργαζομένων, πληρωμή δεδουλευμένων, αποζημιώσεων, προστασία θέσεων εργασίας, και έχει, ήδη, ενεργοποιήσει όλες τις διαδικασίες για την καταβολή του επιδόματος επίσχεσης. Παράλληλα, εξετάζει την επίσπευση όλων των διαδικασιών για την οικονομική ανακούφιση των εργαζομένων.

Ακόμη, το υπουργείο χαρακτηρίζει ως απαράδεκτη τη στάση των ιδιοκτητών της εταιρείας, που αρνείται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους εργαζόμενους, τονίζοντας για ακόμη μία φορά πως μαζί με τους εργαζομένους θα αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη αναλγησία της ιδιοκτήτριας εταιρίας.

Τέλος, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, από τη συζήτηση διαφάνηκε ότι ο πλειστηριασμός για το ακίνητο θα γίνει στις 13 Ιουλίου.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα