Εθνική Τράπεζα: Επιβράβευσε τους συνεπείς δανειολήπτες της

Εθνική Τράπεζα: Επιβράβευσε τους συνεπείς δανειολήπτες της
Εθνική Τράπεζα Eurokinissi

Η τράπεζα απέδωσε την επιβράβευση 5% επί των καταβληθέντων τόκων σε 55.455 συνεπείς δανειολήπτες, για το χρονικό διάστημα 01.01.2020-31.12.2020.

Η Εθνική Τράπεζα, η πρώτη τράπεζα που σχεδίασε και υλοποιεί το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της Συνέπειας Πελατών Στεγαστικών Δανείων, προχώρησε στις 30/01/2021 στην απόδοση της επιβράβευσης 5% επί των καταβληθέντων τόκων σε 55.455 συνεπείς δανειολήπτες, για το χρονικό διάστημα 01.01.2020-31.12.2020. Τα σχετικά ποσά πιστώθηκαν στους συνδεδεμένους λογαριασμούς εξυπηρέτησης των στεγαστικών δανείων των πελατών.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η απόδοση των επιπλέον go4more πόντων για τις συναλλαγές των συγκεκριμένων δανειοληπτών στα Super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ για το ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς και για την εμπρόθεσμη πληρωμή των δόσεων του δανείου τους (1 πόντος ανά €1 δόσης δανείου).

Η Εθνική Τράπεζα με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει έμπρακτα ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια των πελατών της να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις μέσα στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία των τελευταίων ετών και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να εξακολουθήσει να δουλεύει συστηματικά, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, οι ενήμεροι δανειολήπτες Στεγαστικών Δανείων της Εθνικής Τράπεζας ανταμείβονται για το χρονικό διάστημα 01/01/2020 – 31/12/2020 με 3 τρόπους:

  • Επιστροφή 5% επί των ετησίων τόκων του στεγαστικού δανείου τους.
  • Επιβράβευση 2% σε go4more πόντους επί των ετήσιων συναλλαγών τους στα Super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ.
  • Πόντοι go4more για την εμπρόθεσμη πληρωμή κάθε δόσης του στεγαστικού δανείου τους.

Προϋπόθεση για την επιβράβευση σε go4more πόντους αποτελεί ο πελάτης να είναι εγγεγραμμένος στο Πρόγραμμα πιστότητας go4more.

Στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών εντάσσονται οι πελάτες των οποίων η εκταμίευση του δανείου έγινε πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια και είναι ενήμεροι για το χρονικό αυτό διάστημα.

Το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της Συνέπειας Πελατών Στεγαστικών Δανείων -που είναι σε ισχύ από 1/9/2019- θα ισχύσει και για το τρέχον έτος και η αντίστοιχη επιβράβευση βάσει των εκάστοτε ισχύοντων όρων θα αποδοθεί τον Ιανουάριο 2022 και θα αφορά σε όλο το 12μηνο του 2021. Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για τους όρους και τις προϋποθέσεις, από το δίκτυο καταστημάτων της Eθνικής Τράπεζας και την ιστοσελίδα www.nbg.gr

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα