Εθνική Τράπεζα: Νέος Chief Operating Officer ο Στράτος Μολυβιάτης

Εθνική Τράπεζα: Νέος Chief Operating Officer ο Στράτος Μολυβιάτης
Εθνική Τράπεζα Eurokinissi

Ο Στράτος Μολυβιάτης είναι ένα στέλεχος με σημαντική εμπειρία στον κλάδο. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας το 2018 υπεύθυνος για την τεχνολογική αναβάθμιση της Τράπεζας και του Ομίλου.

Νέος Chief Operating Officer και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου ορίστηκε ο Στράτος Μολυβιάτης, μετά από την πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Ο Στράτος Μολυβιάτης είναι ένα στέλεχος με σημαντική εμπειρία στον κλάδο. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας το 2018 ως Chief Information Officer, υπεύθυνος για την τεχνολογική αναβάθμιση της Τράπεζας και του Ομίλου.

Στην πολυετή καριέρα του, ο κ. Μολυβιάτης έχει αναλάβει επιτελικές θέσεις στον τομέα της τεχνολογίας, εργαζόμενος τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, σε ηγέτιδες εταιρείες στο χώρο των τεχνολογικών υποδομών και ψηφιακών τεχνολογιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς δήλωσε σχετικά: “O Στράτος Μολυβιάτης έρχεται να συμπληρώσει τη δυναμική ομάδα Διοίκησης που έχει δημιουργηθεί στον Όμιλο τα τελευταία χρόνια. Η μακρά εμπειρία του στην Ελλάδα, αλλά και η ήδη σημαντική συνεισφορά του στην πορεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Τράπεζας, ενισχύουν την πεποίθηση μου ότι η Εθνική μας Τράπεζα πολύ σύντομα θα αποτελεί πρώτη επιλογή για όλους.”

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα