Η Αττική αποκαλύπτεται στη Γερμανία

Η Αττική αποκαλύπτεται στη Γερμανία

Η Περιφέρεια συμμετέχει στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ευρώπης, στο Βερολίνο

Είναι αλήθεια ότι η Αττική, παρά τη μεγάλη τουριστική αύξηση των τελευταίων ετών, κυρίως στην Αθήνα, είναι σχετικά άγνωστη στο διεθνές κοινό, έχοντας τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης.

Αυτό επιχειρεί και μέσα από τη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ευρώπης, που γίνεται στο Βερολίνο από σήμερα 7 έως και τις 11 Μαρτίου 2018.

Η Περιφέρεια προβάλλεται ως μοναδικός ευρωπαϊκός προορισμός ολιγοήμερων διακοπών για «business and pleasure», παρουσιάζοντας την Αττική σε τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και τουριστικούς επιχειρηματίες.

Η Περιφέρεια Αττικής θα φιλοξενηθεί και φέτος στο περίπτερο του ΕΟΤ, πραγματοποιώντας τις ήδη προγραμματισμένες συναντήσεις με τους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς και τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Στόχος της Περιφέρειας και φέτος είναι να αναδείξει τη μοναδικότητα της Αττικής ως πολυδιάστατου ελκυστικού προορισμού, που προσφέρει στον επισκέπτη πληθώρα εμπειριών καλύπτοντας τις περισσότερες ειδικές μορφές τουρισμού (πολιτιστικός, γαστρονομικός, συνεδριακός, θαλάσσιος, κ.λπ.). 

Η Αττική είναι ένας δυναμικός «shortbreak» προορισμός σε όλη την Ευρώπη και κατέχει κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, ανάμεσα σε διεθνείς  προορισμούς και ειδικότερα στο γερμανικό κοινό. Στόχος της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, είναι να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στην Αττική, όπως επίσης και οι διανυκτερεύσεις ανά επισκέπτη, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, και να διευρυνθεί περαιτέρω το μερίδιο στη διεθνή τουριστική αγορά.

SHARE:

24Media Network