Δημοσίευμα πρόκληση για πώληση της Ακρόπολης

Δημοσίευμα πρόκληση για πώληση της Ακρόπολης

Σε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας προχώρησε η Bild. Διερωτάται εάν πρέπει να πουλήσουμε την Ακρόπολη. Κάνει αναφορά στην μελλοντική αδυναμία της κυβέρνησης να καταβάλει μισθούς και συντάξεις

Λίγους μήνες πριν ακούγαμε τις γερμανικές προτάσεις για πώληση ελληνικών νησιών. Η Bild αυτή τη φορά επανέρχεται, θέτοντας στην ηλεκτρονική της έκδοση το ερώτημα εάν πρέπει να πουλήσουμε την Ακρόπολη.

Επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα είναι υποψήφια για χρεοκοπία, σε άρθρο με τίτλο "Πρέπει η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;" τονίζει ότι το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έχει καθυστερήσει και πως θα αυξηθεί η πίεση της ΕΕ.

"Αν δεν προωθηθεί το πρόγραμμα και η έκθεση της τρόικας τον Ιούνιο, οπότε αναμένεται η εκταμίευση της επόμενης δόσης, είναι αρνητική, οι Έλληνες θα ταρακουνηθούν, καθώς χρειάζονται χρήματα", σημειώνεται.

ADVERTISING

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως επισημαίνεται, θα υπάρξουν προβλήματα στην καταβολή μισθών και συντάξεων από τον Ιούλιο.

Καλεί έτσι την Ελλάδα να αρχίσει να πουλάει για να βάλει χρήματα στα ταμεία, υπογραμμίζοντας ουσιαστικά την αναγκαιότητα άμεσης εφαρμογής των αποκρατικοποιήσεων.

"Η αποτυχία απειλεί" καταλήγει το άρθρο, με τη φωτογραφία που έχει επιλεγεί να απεικονίζει ένα ακέφαλο άγαλμα μπροστά από τον Παρθενώνα.

SHARE:

24Media Network