Παγκόσμια διάκριση για τη Eurobank Factors

Διαβάζεται σε 2'
Τράπεζα Eurobank
Τράπεζα Eurobank INTIME

Σταθερά πρώτη στις υπηρεσίες factoring στην Ελλάδα, η Eurobank Factors συγκέντρωσε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία στον κόσμο, για το Εξαγωγικό Factoring.

Ως η Δεύτερη Καλύτερη Εταιρεία Παγκοσμίως στον τομέα του Εξαγωγικού Factoring για το 2023, στο πλαίσιο της αξιολόγησης της FCI βραβεύτηκε η Εurobank Factors, 100% θυγατρική της Eurobank. «Το βραβείο αυτό αποτελεί την 9η παγκόσμια διάκριση που λαμβάνει η Εταιρεία στο πλαίσιο του ίδιου θεσμού, γεγονός που την κατατάσσει στις εταιρείες με την μεγαλύτερη αναγνώριση στο διεθνές δίκτυο της FCI» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το βραβείο ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του 56ου Ετήσιου Διεθνούς Συνεδρίου της FCI, που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, στις αρχές του Ιουνίου 2024. Σταθερά πρώτη στις υπηρεσίες factoring στην Ελλάδα, η Eurobank Factors συγκέντρωσε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία στον κόσμο, για το Εξαγωγικό Factoring. Η βαθμολογία προκύπτει βάσει ποιοτικών και ποσοτικών κριτηρίων, όπως η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ο αριθμός των λαμβανόμενων ψήφων, οι όγκοι συναλλαγών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Factors, κ. Γιώργος Καραγιαννόπουλος, δήλωσε: «Σταθερά προσηλωμένοι στην ποιοτική εξυπηρέτηση των εξαγωγικών μας πελατών γινόμαστε αποδέκτες ακόμα μιας διεθνούς αναγνώρισης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο στο χώρο του factoring. Η αναγνώριση αντανακλά τη διαρκή μας προσπάθεια να εξασφαλίζουμε το βέλτιστο για τους πελάτες μας, οι οποίοι μας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και τη μακρόχρονη εμπιστοσύνη των διεθνών μας συνεργατών, με τους οποίους επιδιώκουμε, σταθερά, την άριστη συνεργασία».

Η FCI είναι ο μεγαλύτερος και πιο αντιπροσωπευτικός παγκόσμιος οργανισμός της βιομηχανίας του factoring με ~400 μέλη σε περισσότερες από 90 χώρες και με παρουσία 50 και πλέον ετών στη διεθνή αγορά, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα