Παγκρήτια Τράπεζα: Εγγραφή στο e-banking από απόσταση

Παγκρήτια Τράπεζα: Εγγραφή στο e-banking από απόσταση
Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα Facebook / @pancretabank

Η διαδικασία διενεργείται από φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν τουλάχιστον έναν καταθετικό λογαριασμό στην Τράπεζα και είναι τόσο απλή όσο και ασφαλής.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών της πλατφόρμας ηλεκτρονικής τραπεζικής Pancreta Online, η Παγκρήτια Τράπεζα ενεργοποίησε τη δυνατότητα Online εγγραφής στην υπηρεσία και άμεσης παραλαβής κωδικών, χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας του πελάτη στο κατάστημα.

Οπως αναφέρει η τράπεζα, η διαδικασία διενεργείται από φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν τουλάχιστον έναν καταθετικό λογαριασμό στην Τράπεζα και είναι τόσο απλή όσο και ασφαλής.

Ο πελάτης δεν έχει παρά να ακολουθήσει τέσσερα συγκεκριμένα βήματα:

1. Μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης pancretaonline.gr επιλέγει «Σύνδεση με την Pancreta Online» και στη συνέχεια «Εγγραφή».

2. Συμπληρώνει τα προσωπικά του στοιχεία.

3. Eφόσον τα στοιχεία του επιβεβαιωθούν, του αποστέλλονται οι κωδικοί εισόδου.

4. Ο πελάτης δημιουργεί Username και Password για την αρχική του είσοδο στο σύστημα και αποδέχεται τους όρους σύμβασης της Τράπεζας.

Η νέα υπηρεσία έχει ήδη σημαντική αποδοχή από την πελατειακή βάση της Παγκρήτιας και επιβεβαιώνει την προσήλωση της Τράπεζας στον στόχο του ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών της, ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και εξυπηρέτηση.

Άμεσα εξελίσσονται και άλλες υπηρεσίες της Pancreta Online προκειμένου αυτή να αναδειχθεί ως ένα από τα πιο λειτουργικά εργαλεία της Τράπεζας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα