Πιτσιόρλας: Να αποφύγουμε πάση θυσία νέο πρόγραμμα μετά τον Αύγουστο

Ομιλία του Πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο ασφαλιστικών εταιρειών, Τρίτη 27/2/2018. (EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
Ομιλία του Πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο ασφαλιστικών εταιρειών, Τρίτη 27/2/2018. (EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Ξεκαθάρισε στη Βουλή ότι κάθε νέο πρόγραμμα συνεπάγεται αυξημένη εποπτεία. Τάχθηκε κατά της πιστοληπτικής γραμμής μετά το Μνημόνιο

Κύριο στόχο της κυβέρνησης χαρακτήρισε ο υφυπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, την αποφυγή ενός νέου προγράμματος μετά την έξοδο από το μνημόνιο προειδοποιώντας ότι κάθε νέο πρόγραμμα θα συμβαδίζει με αυξημένη εποπτεία.

«Πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε με μεγαλύτερη αυτονομία από ότι σήμερα» ανέφερε στην επιτροπή Περιφερειών της Βουλής ο κ. Πιτσιόρλας. Τόνισε, μάλιστα, ότι κεντρικός στόχος της Κυβέρνησης είναι να αποφύγει πάση θυσία μετά τον Αύγουστο νέο πρόγραμμα και ξεκαθάρισε ότι ένα νέο πρόγραμμα «με τη μία ή την άλλη μορφή» θα συνεπάγεται αυξημένη και πάλι εποπτεία και «αδυναμία δική μας να διαμορφώσουμε νέο μείγμα πολιτικής». 

Τάχθηκε, μάλιστα, κατά της πιστοληπτικής γραμμής σημειώνοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να μην έχουμε κανενός είδους τέτοια εξάρτηση από τον Αύγουστο και μετά».  «Πληρώσαμε αρκετά, υποφέραμε πάρα πολύ, θα πρέπει να βγούμε στις αγορές. Να βγούμε στις- αγορές και να μπορούμε από κει και πέρα, μόνοι μας να αποφασίζουμε» συμπλήρωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network