Ρεν: Να δοθεί η δόση για να αρθούν οι αβεβαιότητες

European Union Commissioner for Enlargement Olli Rehn talks to the media during a joint press conference with  Turkey's Foreign Affairs Minister Ahmet Davutoglu, unseen, following  their meeting at the EU Commission headquarter in Brussels Friday Oct. 2, 2009. (AP Photo/Thierry Charlier)
European Union Commissioner for Enlargement Olli Rehn talks to the media during a joint press conference with Turkey's Foreign Affairs Minister Ahmet Davutoglu, unseen, following their meeting at the EU Commission headquarter in Brussels Friday Oct. 2, 2009. (AP Photo/Thierry Charlier) AP

Την ανάγκη απόφασης σήμερα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Ελλάδα, εξέφρασε ο 'Ολι Ρεν

Την ανάγκη να αποφασιστεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα από το σημερινό Eurogroup, εξέφρασε ο επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν, προσερχόμενος στο συμβούλιο των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης.

"Πρέπει να αποφασίσουμε την εκταμίευση της επόμενης δόσης, ώστε να αρθούν οι αβεβαιότητες που εξακολουθούν να υπάρχουν στο ελληνικό ζήτημα. Είναι σημαντικό για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη. Καλώ όλα τα κράτη μέλη και το ΔΝΤ να κάνουν τα τελευταία βήματα για να βρεθεί η λύση, γιατί απέχουμε ελάχιστα απ΄αυτήν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όλι Ρεν.

Τέλος, ο επίτροπος εκτίμησε ότι σήμερα το Eurogroup μπορεί να λάβει πολιτική απόφαση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network