Το Mediterranean College βράβευσε επιτυχημένους επιχειρηματίες

Το Mediterranean College βράβευσε επιτυχημένους επιχειρηματίες

Σε μια εντυπωσιακή  και συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Badminton, το Mediterranean College βράβευσε επιτυχημένους επιχειρηματίες στο πλαίσιο της Τελετής Αποφοίτησης της Τάξης του 2012, αναδεικνύοντας την επιχειρηματικότητα και τη συμβολή της στην οικονομία και την κοινωνία. Τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ήταν ο Ιδρυτής και Πρόεδρος της COCO MAT, κος Παύλος Ευμορφίδης.

Ο κος Παύλος Ευμορφίδης, παρέλαβε το «Honorary Award for Contribution to Entrepreneurship and Social Responsibility»,  για τη συνεισφορά του στην επιχειρηματικότητα αλλά και την επιτυχημένη και καταξιωμένη πορεία της COCO MAT στις διεθνείς αγορές. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιχειρηματική φιλοσοφία της εταιρίας αντανακλά τον προσανατολισμό της στον άνθρωπο ενώ παράλληλα σημαντική είναι και η συνεισφορά της  στην προστασία του περιβάλλοντος. Μέσα από σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις, η  COCO MAT έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών για το φιλανθρωπικό της έργο και τη συνολική της προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο.

ADVERTISING

Τη βράβευση απένειμε ο Πρόεδρος του Mediterranean College, Καθηγητής κος Σοφοκλής Ξυνής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε «Δάσκαλος» και μέντορας του κου Π. Ευμορφίδη.      

Ο κος Σοφοκλής Ξυνής, αναφερόμενος στα επιτεύγματα του κου Ευμορφίδη, επισήμανε πως είναι χαρά αλλά και επιτυχία του «Δασκάλου» να τον προσπερνούν οι μαθητές του, επιτυγχάνοντας διεθνή καταξίωση και αποδοχή.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του κου Παύλου Ευμορφίδη, ο οποίος αναφερόμενος στα φοιτητικά του χρόνια και την εκπαιδευτική διαδικασία, κατέθεσε την προσωπική του εμπειρία από την επίδρασή των λόγων του τότε  Καθηγητή του, κου Σοφοκλή Ξυνή, στην μετέπειτα πορεία της ζωής του. Ο κος Ευμορφίδης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως μια λέξη ενός δασκάλου σε ένα μαθητή  την κατάλληλη στιγμή,   μπορεί να καθορίσει τη μελλοντική του πορεία και εξέλιξη, αναδεικνύοντας ότι ο δάσκαλος πρέπει να ξεχωρίζει ως διαμορφωτής της μελλοντικής πορείας των μαθητών του και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.

Μέσα από  την ομιλία του ο κος Π. Ευμορφίδης, ανέδειξε το ρόλο του «Δασκάλου» και  το χρέος της ακαδημαϊκής κοινότητας στη διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας  του, ο κος Ευμορφίδης, απευθυνόμενος  στους συμμετέχοντες, επισήμανε ότι οι νέοι της χώρας μας μπορούν και μέσα στην κρίση να αναδειχθούν και μέσα από αυτή τη διαδικασία να οδηγήσουν τη Χώρα σε ανοδική πορεία!

SHARE:

24Media Network