Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία με την Agroma ΠΕΤΚΟΣ για χρηματοδότηση αγροτών

Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία με την Agroma ΠΕΤΚΟΣ για χρηματοδότηση αγροτών
Τράπεζα Πειραιώς Eurokinissi

Σκοπός της συνεργασίας με την εταιρία που εδρεύει στη Βέροια είναι η χρηματοδότηση των αγροτών με ευνοϊκούς όρους, για την αγορά γεωργικού εξοπλισμού.

Η Τράπεζα Πειραιώς, με κίνητρο την προσφορά ολοκληρωμένων τραπεζικών λύσεων στους πελάτες της αγρότες, την τόνωση της ρευστότητας στις αγορές ενδιαφέροντος των αγροτών και τη χρηματοδότηση των μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, ανακοινώνει μία ακόμα συνεργασία στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων, με την εταιρεία «Agroma ΠΕΤΚΟΣ Α.Ε».

Σκοπός του προγράμματος, είναι η χρηματοδότηση των αγροτών με ευνοϊκούς όρους, για την αγορά γεωργικού εξοπλισμού, τόσο στο πλαίσιο του υπομέτρου 4.1 του Π.Α.Α. 2014-2020 όσο και εκτός. Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο, για την αγορά νέου ή μεταχειρισμένου γεωργικού εξοπλισμού (νεφελοψεκαστήρες, αεροσυμπιεστές, καταστροφείς, ψεκαστικάζιζανιοκτονίας, πλατφόρμες υδραυλικές και μεταφοράς) με ευνοϊκούς όρους, αλλά και σημαντικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες.

Η νέα αυτή συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς, αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούλησή της, για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Η εταιρεία «Agroma ΠΕΤΚΟΣ Α.Ε» εδρεύει στη Βέροια και στεγάζεται σε ιδιόκτητες και αυτόνομες εγκαταστάσεις 7000 τ.μ. σε μία έκταση συνολικής επιφάνειας 14.000 τ.μ.

Η επιτυχημένη πορεία της βασίζεται στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της, το οποίο απαρτίζεται κυρίως από μέλη της εγχώριας κοινότητας, σε μια προσπάθεια στήριξης της ελληνικής οικονομίας και βιομηχανίας, αλλά και στις πρωτοποριακές τεχνολογικές μεθόδους, που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή και τη λειτουργία των καινοτόμων μηχανημάτων παραγωγής της.

Στην εταιρεία «Agroma ΠΕΤΚΟΣ Α.Ε» η Γη αποτελεί πηγή έμπνευσης και κινητήριο δύναμη, έχοντας ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μηχανημάτων, που λειτουργούν σε αρμονία με τη φύση και χωρίς να προκαλούν επιπλέον επιβάρυνση στο περιβάλλον.

Ενσωματώνοντας στην κατασκευή των προϊόντων της τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πληρώντας τους κανόνες EU 167/2013 & CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις προδιαγραφές ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2015, επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση σε συνδυασμό με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση κατά τη λειτουργία των ψεκαστικών μηχανημάτων, δημιουργώντας τα πλέον αποδοτικά και οικονομικά μηχανήματα.

Με πορεία που συνεχίζεται από γενιά σε γενιά και χάρη στην αφοσίωση στο αντικείμενο, στην επένδυση σε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και στην κάθετη γραμμή παραγωγής της, η εταιρεία «Agroma ΠΕΤΚΟΣ Α.Ε» δημιουργεί ισχυρές συνεργασίες με τους πολύτιμους πελάτες της και αναδεικνύεται σε μια πρότυπη επιχείρηση του κλάδου, καταφέρνοντας να ικανοποιεί ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα