Viva Wallet: Συνεργασία με Discover Global Network

Viva Wallet: Συνεργασία με Discover Global Network
Πληρωμή με κάρτα iStock

Στο portfolio της Discover® Global Network συμπεριλαμβάνονται οι κάρτες Discover®, Diners Club International®, PULSE® και περισσότερα από 25 συνδεδεμένα δίκτυα σε χώρες όπως Βραζιλία, Νότια Κορέα, Νιγηρία, Ινδία και Τουρκία.

Η Viva Wallet, η ευρωπαϊκή neobank, υποδέχεται τη Discover® Global Network στο εκτενές δίκτυο συνεργατών της. Όλοι οι έμποροι της Viva Wallet στις 24 χώρες όπου δραστηριοποιείται η cloud-based neobank, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποδέχονται πληρωμές και με τις κάρτες Discover® και Diners Club International, αλλά και με τις κάρτες των πολλαπλών συνδεδεμένων σχημάτων με τη Discover® Global Network, επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Μία σύμπραξη που διευρύνει σημαντικά τη βάση πελατών των εμπόρων, καθώς οι κάτοχοι των εν λόγω καρτών αριθμούν άνω των 280 εκατομμυρίων παγκοσμίως. Οι κάρτες της Discover® Global Network θα γίνονται δεκτές σε κινητές συσκευές μέσω του Tap-on-Phone Viva Wallet POS app, σε τερματικά, αλλά και στο Smart Checkout payment gateway της Viva Wallet.

“Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τη Discover® Global Network. Συνεχίζουμε την επέκτασή μας τόσο γεωγραφικά όσο και σε επίπεδο εμπορικών κατηγοριών, καθώς ενισχύουμε τη θέση μας μέσα από συνεργασίες με σημαντικά δίκτυα πληρωμών, όπως αυτό της Discover®. Δέσμευσή μας είναι η συνεχής εξέλιξη των τεχνολογιών που αναπτύσσουμε για την παροχή καινοτομικών λύσεων πληρωμών υψίστης, αποδεδειγμένης ασφάλειας και ταχύτητας σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη”, δήλωσε ο Γιάννης Βλασίου, Eπικεφαλής Acquiring της Viva Wallet.

“H Viva Wallet είναι ο πρώτος συνεργάτης της Discover® Global Network παγκοσμίως στον τομέα acquiring που παρέχει αποδοχή ανέπαφων συναλλαγών με τεχνολογία tap-on-mobile,” δήλωσε ο Chris Winter, Aντιπρόεδρος Global Acceptance της Discover® Global Network. “Αυτή η συνεργασία θα προσφέρει στους κατόχους καρτών μας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες ευέλικτων αγορών, απολαμβάνοντας τα οφέλη μίας πραγματικά πρωτοποριακής τεχνολογίας πληρωμών.”

Στο portfolio της Discover® Global Network συμπεριλαμβάνονται οι κάρτες Discover®, Diners Club International®, PULSE® και περισσότερα από 25 συνδεδεμένα δίκτυα σε χώρες όπως Βραζιλία, Νότια Κορέα, Νιγηρία, Ινδία και Τουρκία. Διατηρεί παρουσία σε περισσότερες από 200 αγορές που συγκεντρώνουν άνω των 60 εκατομμυρίων εμπορικές επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα