ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ

Όταν η όπερα συναντά το 1821 και εμπνέει εικαστικούς

"Η πολιορκία της Κορίνθου" του Ροσίνι στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, για πρώτη φορά στα γαλλικά και με ταυτόχρονη δημιουργία επί σκηνής από επτά ζωγράφους.

Το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», ο εμβληματικός χώρος πολιτισμού στην «καρδιά» της πόλης «συστήνεται» ξανά στους Αθηναίους,

Τα φώτα ανάβουν και πάλι στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» - Όλο το πρόγραμμα

Το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» επιστρέφει στην «καρδιά» της πολιτιστικής ζωής της πόλης με ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα γεμάτο μουσική.

Με την παράσταση Αχιλλεύς. Ελλάς Εκλιπαρούσα από την θεατρική ομάδα bijoux de kant ανοίγει ξανά την αυλαία του, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας

Αυλαία στο θέατρο Ολύμπια με bijoux de kant

Η έναρξη της νέας σεζόν πραγματοποιείται με μια ξεχωριστή συνάντηση, αυτή της δραστήριας ομάδας των bijoux de kant με το ηρωικό δράμα του Αθανάσιου Χριστόπουλου Αχιλλεύς (1804), η οποία διερευνά και επαναδιαπραγματεύεται την έννοια της ελληνικότητας και της συλλογικότητας μέσα από το μύθο της οργής του Αχιλλέα απέναντι στον Αγαμέμνονα.