ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

Αλέξης Τσίπρας: "Ετούτη την κρίσιμη ώρα η χώρα δεν έχει κυβέρνηση"

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Kontra Channel. "Η κυβέρνηση έχει χάσει τελείως τον έλεγχο", τόνισε.

Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο

ΕΕ: Για σύνδεση της εκταμίευσης των κοινοτικών πόρων με το κράτος Δικαίου πιέζει το Ευρωκοινοβούλιο

Να εφαρμόσει τον μηχανισμό που συνδέει την εκταμίευση των πόρων του προϋπολογισμού με τον σεβασμό του κράτους Δικαίου καλεί την Κομισιόν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Γκραφίτι για τον κορονοϊό στην Αθήνα

Κορονοϊός: Στο έλεος του τρίτου κύματος η Ευρώπη - "Κλειδώνουν" εκ νέου χώρες

Οι νέες μεταλλάξεις του κορονοϊού έχουν κατακλύσει την Ευρώπη, με τις Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Πολωνία, μεταξύ άλλων, να ετοιμάζονται να λάβουν και πάλι σκληρά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς.

Ο Βίκτορ Όρμπαν, πρωθυπουργός της Ουγγαρίας.

Ουγγαρία: Το Ανώτατο Δικαστήριο έριξε άκυρο σε τρανσφοβικό νόμο του Όρμπαν

Το ανώτατο δικαστήριο της Ουγγαρίας απέρριψε την απόπειρα του Βίκτορ Όρμπαν να εφαρμόσει αναδρομική απαγόρευση της νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου τρανς ατόμων στα επίσημα έγγραφά τους.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν

Ουγγαρία: Ο Ορμπάν εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της κινεζικής Sinopharm

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν εμβολιάστηκε ανήρτησε φωτογραφίες από τη στιγμή του εμβολιασμού του και έναν γιατρό να δείχνει την συσκευασία του εμβολίου της Sinopharm. Την Κυριακή εκατοντάδες πολίτες διαδήλωσαν σε πλατεία της Βουδαπέστης κατά των περιοριστικών μέτρων

Κλειστή καφετέρια στην Ουγγαρία

Ουγγαρία: "Εκτόξευση" των κρουσμάτων κορονοϊού πιθανότατα λόγω του μεταλλαγμένου στελέχους

Μπορεί να έχουν αρχίσει να αυξάνονται ξανά τα κρούσματα κορονοϊού στην Ουγγαρία, ωστόσο ο πρωθυπυργός της χώρας σημείωσε ότι δεν υπάρχει ανάγκη για την επιβολή αυστηρότερων μέτρων.

Μετανάστης που διασώθηκε από τις ισπανικές ναυτιλιακές αρχές μιλά με δύο μέλη της Frontex στη Γρανάδα, 11 Φεβρουαρίου 2020.

Ουγγαρία: Η FRONTEX ανέστειλε τη δραστηριότητά της - "Να σταματήσουν οι επαναπροωθήσεις"

Ανεστάλη η λειτουργία της Frontex στην Ουγγαρία, αφού κρίθηκε ότι η χώρα παραβαίνει τους κανόνες για τη μεταχείριση μεταναστών και προσφύγων, περιορίζοντας την πρόσβαση στο άσυλο.

Η ομοφοβική κυβέρνηση της Ουγγαρίας διέταξε εκδοτικό οίκο να τοποθετήσει ειδικές σημάνσεις σε βιβλία με γκέι περιεχόμενο.

Η Ουγγαρία στο Μεσαίωνα: Ο Όρμπαν απαιτεί σήμανση σε βιβλία με "γκέι περιεχόμενο"

Η ομοφοβική κυβέρνηση της Ουγγαρίας διέταξε εκδοτικό οίκο να τοποθετήσει ειδικές σημάνσεις σε βιβλία που περιέχουν "συμπεριφορά διαφορετική από τους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων".

Ουγγαρία: Εγκρίθηκε νομοσχέδιο που απαγορεύει την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Ουγγαρία: Εγκρίθηκε νομοσχέδιο που απαγορεύει την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Το ουγγρικό κοινοβούλιο τροποποίησε το Σύνταγμα, ώστε να ορίζει την οικογένεια ως την ένωση μεταξύ ενός πατέρα που είναι άνδρας και μιας μητέρας που είναι γυναίκα, αποκλείοντας ταυτόχρονα την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Check in στο έρημο αεροδρόμιο του Μονάχου, 12 Νοεμβρίου 2020. Η Βαυαρία βρίσκεται σε μερικό lockdown ήδη για πάνω από μια εβδομάδα.

Κορονοϊός: Η Ευρώπη παλεύει να συγκρατήσει το δεύτερο κύμα - Σε τι φάση βρίσκεται κάθε χώρα

Η Ιταλία ξεπέρασε το όριο του ενός εκατομμυρίου κρουσμάτων, η Βρετανία τους 50.000 νεκρούς. Ένας στους τέσσερις νέους θανάτους στη Γαλλία αποδίδεται πλέον στην Covid-19

O πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν

Ουγγαρία: Ο Όρμπαν απειλεί να θέσει βέτο στον προϋπολογισμό της ΕΕ

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας απειλεί να θέσει βέτο στον προϋπολογισμό της ΕΕ, έπειτα από τη συμφωνία για τη στέρηση ευρωπαϊκών κεφαλαίων για τις χώρες μέλη που παραβιάζουν το κράτος δικαίου.

Ο Ολλανδός Πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε, ο Πρόεδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και η Γερμανίδα Καγκελλάριος Άγγελα Μέρκελ στη Σύνοδο Κορυφής

Σύνοδος Κορυφής: Έκλεισε η συμφωνία για το Σχέδιο Ανάκαμψης ύψους 750 δισ. ευρώ

Οι ηγέτες των 27 χωρών μελών της ΕΕ κατέληξαν σήμερα σε συμβιβασμό για το σχέδιο ανάκαμψης, στην πέμπτη ημέρα της μαραθώνιας Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. Τι περιλαμβάνει η συμφωνία.