Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων για την Α΄ Λυκείου

12-5-2011-ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ .(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ)
12-5-2011-ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ .(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ) EUROKINISSI

Ανοιχτή για τους μαθητές της Α' Λυκείου η Τράπεζα Θεμάτων. Από εκεί θα επιλεγούν τα μισά θέματα για τις εξετάσεις

Άνοιξε σήμερα Δευτέρα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας η Τράπεζα Θεμάτων από την οποία θα επιλεγούν τα μισά θέματα για τις εξετάσεις της Α' Λυκείου οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 29 Μαΐου.

Δείτε εδώ όλα τα Θέματα

Συγκεκριμένα, αυτά κυμαίνονται από 250 έως 500 θέματα των πανελληνίων προκειμένου να εξοικειωθούν οι μαθητές της Α' Λυκείου με τις απαιτήσεις της Τράπεζας Θεμάτων. Τα θέματα θα είναι ανάλογα με το μάθημα και τον τύπο λυκείου.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι το 50% ερωτήσεων στις εξετάσεις θα προέρχεται από αυτή την Τράπεζα. Ο νέος θεσμός δεν θα εφαρμοστεί στα Εκκλησιαστικά Λύκεια, στα Λύκεια Ειδικής Αγωγής, στα λύκεια μειονοτικών σχολείων και Ιεροδιδασκαλείων, καθώς και στα ελληνικά λύκεια του εξωτερικού.

Σύμφωνα με «Τα Νέα» την ημέρα των εξετάσεων ο διευθυντής και οι διδάσκοντες θα κληρώνουν (δύο ώρες πριν την έναρξη της εξέτασης) το 50% των θεμάτων.

Ειδικά για φέτος προβλέπεται επιπλέον κλήρωση, σε περίπτωση που ένα θέμα δεν είχε διδαχθεί σε συγκεκριμένο σχολείο για απόλυτα αιτιολογημένους λόγους.

SHARE:

24Media Network