Ανοικτά μετά τις 10 το πρωί τα σχολεία στην Παιανία

Ανοικτά μετά τις 10 το πρωί τα σχολεία στην Παιανία
Οι μαθητές κατέλαβαν σχολεία στα Γιάννινα και στην Ηγουμενίτσα. Υπό κατάληψη είναι το 1ο Λύκειο Ηγουμενίτσας, το Επαγγελματικό Λύκειο Ηγουμενίτσας, το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Ιωαννίνων, το Μουσικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων και το Λύκειο Ελεούσας. Αφορμή για τις καταλήψεις είναι, σύμφωνα με τους μαθητές, τα προβλήματα, τα οποία υπάρχουν με τη μεταφορά των μαθητών. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο δήμο Παιανίας μετά τις 10 το πρωί, σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής.

Μετά τις 10 το πρωί θα λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία στο δήμο Παιανίας. Σύμφωνα με πρωινή ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Παλλήνης και Λαυρεωτικής, δηλαδή το Λαύριο, την Κερατέα, και τον Άγιο Κωνσταντίνο, στα Καλύβια και τον Κουβαρά του δήμου Σαρωνικού.

Στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, κλειστά θα παραμείνουν τα ειδικά σχολεία του δήμου, τα σχολεία στο Πικέρμι, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά στη Ραφήνα. Επίσης, κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στον δήμο Μαραθώνα, το Ίδρυμα «Η Παμμακάριστος» στη Ν. Μάκρη και το Νταού Πεντέλης.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως ανοικτοί θα παραμείνουν σήμερα οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Ηρακλείου Αττικής -σε αντίθεση με τα σχολεία- προκειμένου να φιλοξενήσουν τα παιδιά της πόλης. Όπως τονίζεται , τη λειτουργία τους επιτρέπει η ομαλή καιρική κατάσταση που επικρατεί από το πρωί. Τη μεταφορά των παιδιών κάνουν οι ίδιοι οι γονείς, ενώ όλοι οι σταθμοί είναι καλά θερμαινόμενοι.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα