Εκπαιδευτικός Όμιλος Μητροπολιτικό –ΑΚΜΗ και στη Ρόδο

Εκπαιδευτικός Όμιλος Μητροπολιτικό –ΑΚΜΗ και στη Ρόδο

Σε μία πανηγυρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ στη Ρόδο.

Το «παρών» στην εκδήλωση, κατά την οποία τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο, έδωσε η ομάδα των κορυφαίων chef και pastry chef της μεγαλύτερης Σχολής Γαστρονομίας στην Ελλάδα, Λευτέρης Λαζάρου, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Διονύσης Αλέρτας και Χρήστος Βέργαδος.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο ambassador της Σχολής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Achill Geo Photography

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά «Η αποδοχή από τις αρχές, από τον κόσμο, από τους νέους ανθρώπους είναι κάτι που μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας κάνει αισιόδοξους για την πορεία του νέου αυτού εγχειρήματος. Είμαστε παντού για να είμαστε δίπλα σας. Δίπλα στις ανάγκες σας.

Αυτή η επιτυχής πορεία τόσων χρόνων οφείλεται στο ότι αφουγκραζόμαστε τη νέα γενιά, τους προβληματισμούς της, τις απαιτήσεις των καιρών, τα προβλήματα της ελληνικής οικογένειας και λαμβάνουμε πάντα σοβαρά υπόψη τα οικονομικά δεδομένα, γιατί αυτό έχει αξία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα