Κορονοϊός-Θεσσαλονίκη: Για τους ίδιους μαθητές σχολεία κλειστά, φροντιστήρια ανοιχτά

Κορονοϊός-Θεσσαλονίκη: Για τους ίδιους μαθητές σχολεία κλειστά, φροντιστήρια ανοιχτά
Μαθητής με μάσκα (Αρχείο) Eurokinissi

Με τηλε- εκπαίδευση το πρωί οι μαθητές Λυκείου ενώ το απόγευμα θα μπορούν να καθίσουν στα θρανία των ιδιωτικών φροντιστηρίων- Αλαλούμ με τις ανακοινώσεις Πέτσα και Χαρδαλιά.

Το απόλυτο… αλαλούμ επικράτησε για ακόμα μια φορά σε ό,τι αφορά την λειτουργία των σχολείων στο νομό Θεσσαλονίκης που από τις 6 το πρωί της Τρίτης σε καθεστώς τοπικού lockdown για τον κορονοϊό.

Όπως θυμίζει η Μακεδονία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε αρχικά πως όλες οι βαθμίδες των σχολείων θα παραμείνουν ανοικτές και θα λειτουργούν κανονικά.

Λίγες ώρες αργότερα, βράδυ Δευτέρας, από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εκδόθηκε ανακοίνωση με την υπογραφή του υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά στην οποία αναφέρεται πως ανοικτά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία εκτός από τα Λύκεια, τα μαθήματα στα οποία θα πραγματοποιούνται με τηλε- εκπαίδευση.

Και ενώ η Πολιτεία κλείνει τα Λύκεια καθώς οι νέοι 15-18 ετών θεωρούνται υπερκινητική ομάδα επιτρέπει στους ίδιους μαθητές να καθίσουν στα θρανία των… φροντιστηρίων.

Μάλλον ο κορονοϊός δεν… κυκλοφορεί (;) τα απογεύματα. Ειδάλλως δεν εξηγείται αυτή η απόφαση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα