Πανελλήνιες 2018: Τα θέματα στα τέσσερα μαθήματα των ΕΠΑ.Λ.

Στιγμιότυπο από την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους μαθητές των ΕΠΑΛ την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στον Πύργο Ηλείας.
Στιγμιότυπο από την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους μαθητές των ΕΠΑΛ την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στον Πύργο Ηλείας. EUROKINISSI

Με τους αποφοίτους των ΕΠΑ.Λ. συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλήνιες 2018 και τέσσερα μαθήματα ειδικότητας. Αναλυτικά τα θέματα. «Σκυτάλη» αύριο οι υποψήφιοι για τις Ιατρικές σχολές.

Με μαθήματα ειδικότητας για τα ΕΠΑ.Λ. συνεχίστηκαν σήμερα Δευτέρα 18 Ιουνίου, οι Πανελλήνιες 2018.

Πάνω από 20.000 υποψήφιοι, διαγωνίστηκαν συγκεκριμένα στα εξής: Μηχανές Εσωτερικής Καύσης, Ηλεκτρικές Μηχανές, Καλλιέργεια Ανθοκομικών Φυτών και Υγιεινή.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στο μάθημα της Βιολογίας (Γενικής Παιδείας και Κατεύθυνσης), προκειμένου να διεκδικήσουν μία θέση στα έδρανα των Ιατρικών σχολών του Πεδίου των επιστημών Υγείας.

Πάντως μέχρι στιγμής η εικόνα από την επίδοση των υποψηφίων στα μαθήματα Ομάδων Προσανατολισμού, οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα της υπερσυγκέντρωσης υποψηφίων στη βαθμολογική κλίμακα 10-15, με ταυτόχρονη συρρίκνωση αριστούχων για φέτος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑ.Λ.:

Page: /
Page: /


Page: /
Page: /
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πανελλήνιες 2018: Τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Πανελλήνιες 2018: Συνέχεια για τα ΓΕΛ με Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Πανελλήνιες 2018: Οι απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

SHARE:

24Media Network