Πανελλήνιες 2020: Οι απαντήσεις σε Μαθηματικά και Αρχαία Ελληνικά

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 EUROKINISSI

Οι απαντήσεις στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για το μάθημα των Μαθηματικών και των Αρχαίων Ελληνικών από τα φροντιστήρια Πουκαμισάς.

Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους μαθητές της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, με την εξέταση στο μάθημα των Μαθηματικών, καθώς και για τους μαθητές της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, με την εξέταση στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.

Τις απαντήσεις στα θέματα στα οποία διαγωνιστηκαν οι υποψήφιοι δίνουν στο News24/7 καθηγητές από τα φροντιστήρια Πουκαμισάς.

ADVERTISING

Οι απαντήσεις Στα Αρχαία Ελληνικά με το Νέο Σύστημα

Page: /

Οι απαντήσεις Στα Αρχαία Ελληνικά με το Παλαιό Σύστημα

Page: /

 

Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά με το Νέο Σύστημα

Page: /

Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά με το Παλαιό Σύστημα

Page: /

Το πρόγραμμα

Την Παρασκευή 19/6, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα δώσουν με το παλαιό σύστημα, έχουν κατά βάση κοινό πρόγραμμα με όσους δώσουν με το νέο, με εξαίρεση, ότι στις 22/6 θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24/6 η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26/6 η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Ώρα έναρξης της κάθε εξέτασης είναι 08:30 (κοινή για όλους τους υποψηφίους). Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Εξαίρεση, το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (ΕΠΑΛ), για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα), που είναι επίσης μάθημα Γενικής Παιδείας.

24Media Network