Πανελλήνιες 2022: Παράταση υποβολής δηλώσεων μέχρι την Τετάρτη

Πανελλήνιες 2022: Παράταση υποβολής δηλώσεων μέχρι την Τετάρτη
Πανελλήνιες 2021 - Στιγμιότυπο από αίθουσα σε Λύκειο του Πύργου Eurokinissi

Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα μπορούν τελικά να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ οι υποψήφιοι.

Η προθεσμία υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης για τη συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ παρατείνεται έως και την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας στο σύνδεσμο «Εξετάσεις».

Επίσης, οι αιτήσεις φοιτητών για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης υποβάλλονται από την Τρίτη 14 έως και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021. Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην εφαρμογή https://transfer.it.minedu.gov.gr (κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές) ή μέσω του αντίστοιχου υπερσυνδέσμου στην κεντρική ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ.

Σημειώνεται, ότι θα εκδοθεί ξεχωριστό δελτίο Τύπου για τις αιτήσεις μετεγγραφής/μετακίνησης φοιτητών από τις πυρόπληκτες περιοχές του 2021(1 Μαΐου 2021 έως 2 Σεπτεμβρίου 2021), οι οποίες θα υποβληθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες και διαφορετική πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα