Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα σε Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Διαβάζεται σε 2'
Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια όλης της χώρας, για την εισαγωγή στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα, Παρασκευή 31 Μαϊου 2024
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

“Πρεμιέρα” σήμερα για τις Πανελλήνιες 2024 στα ΓΕΛ. Δείτε τα θέματα που “έπεσαν” σε Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία από τα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Με το μάθημα “Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία” ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή (31/05) τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024 με οι μαθητές και οι μαθήτριες των ΓΕΛ της χώρας.

Τα Φροντιστήρια Παπαδέα έδωσαν στη δημοσιότητα τα θέματα που “έπεσαν” στα εξεταζόμενα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσαν και τις απαντήσεις.

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα σε Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

2024_ΓΕΛ_ΕΚΘΕΣΗ_ΘΕΜΑ

Το πρόγραμμα των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2024

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι από τα ΓΕΛ της χώρας θα εξεταστούν την Τρίτη 4 Ιουνίου στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), στα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Θα μεσολαβήσει ένα κενό, λόγω της διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών Εκλογών στις 9 Ιουνίου και έτσι οι Πανελλήνιες θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου, με τα μαθήματα: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα