Απίστευτη φωτογραφία: Βάτραχος καταπίνει φίδι

Απίστευτη φωτογραφία: Βάτραχος καταπίνει φίδι
REDDIT

Το μεγαλείο της φύσης και ο νόμος του ισχυρότερου, αποτυπωμένα σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που κάνει το γύρο του κόσμου

Το θέαμα είναι τραγικό και συνάμα τρομακτικό. Είναι όμως ταυτόχρονα και συγκλονιστικό. Είναι οι τελευταίες στιγμές ενός μικρού φιδιού, λίγο πριν το καταπιεί ένας μεγάλος σαρκοβόρος βάτραχος.

Ο φωτογράφος μοιάζει να πέτυχε τον τέλειο συγχρονισμό σε αυτή τη φωτογραφία, καθώς το φίδι μοιάζει να κραυγάζει από αγωνία λίγο πριν δει για τελευταία φορά το φως της ημέρας.

ADVERTISING

Αν και δεν είναι γνωστή η αρχική η αρχική πηγή της φωτογραφίας, η δημοσίευσή της στο Reddit με τίτλο "One Last Scream Into the Abyss" (στην ουσίία μια τελευταία κραυγή αγωνίας πριν από τη "βουτιά" στην Άβυσσο), ήταν αρκετή για να την κάνει viral στα social media.

Διόλου τυχαία η φωτογραφία έφτασε μέχρι τη "Βίβλο" της φυσικής ομορφιάς του πλανήτη μας, το National Geographic.

Βιολόγοι που είδαν τη φωτογραφία "αναγνώρισαν" το μεγάλο αμφίβιο της φωτογραφίας. Πρόκειται για τον πράσινο δενδρόβιο βάτραχο Litoria Caerulea, ο οποίος συναντάται στην Αυστραλία και τη Νέα Γουινέα. Πρόκειται για ένα είδος βατράχου το οποίο τρώει οτιδήποτε μπορεί να χωρέσει στο στόμα του. Όπως στην προκειμένη περιπτωση το "άτυχο" φιδάκι της φωτογραφίας.

Απίστευτη φωτογραφία: Βάτραχος καταπίνει φίδι
REDDIT2
SHARE:

24Media Network