Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Η ύβρις της “θυσίας” των Τεμπών και η τοξική θετικότητα της μπαρούφας

Διαβάζεται σε 2'
Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Η ύβρις της “θυσίας” των Τεμπών και η τοξική θετικότητα της μπαρούφας
SOOC, EUROKINISSI - 24 MEDIA LAB

Η Έλενα Ακρίτα στο 70ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για τη “θυσία” που είδε ο Μητσοτάκης στα Τέμπη και για την τοξική θετικότητα μιας, δήθεν ευτυχισμένης, κοινωνίας.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 70ο επεισόδιο του Podcast:

-Αυτοί οι γονείς των παιδιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη τι μπορεί να σκέφτονται όταν ακούνε τη λέξη “θυσία”; Που κάποιοι έθαψαν μια ζακέτα. Είναι αλητεία όσα λέγονται.

-Ο Πορτοσάλτε εργάζεται σε ιδιωτικό όμιλο και μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός. Ούτε στον εχθρό μας να αισθανθεί όσα ένοιωσαν οι γονείς των παιδιών.

-Ο σταθμάρχης είχε κάνει εκπαίδευση σε χαλασμένους πίνακες. Ποιος χάλασε τους πίνακες; Μπήκε νύχτα ο Σπίρτζης;

-Θυμάστε που στέλναμε SMS για super market; Τα περισσότερα τα ξεχάσαμε γιατί ο εγκέφαλος μας προστατεύει. Να τον αγαπάτε τον εγκέφαλο. Όχι των ηλιθίων, τον δικό σας.

-Η τοξική θετικότητα μιας δήθεν ευτυχισμένης κοινωνίας μας έχει πιάσει από τον λαιμό. Ακόμα κι αν απολυθείς και ζεις χωρίς ρεύμα, πρέπει να το δεις θετικά.

-Η τοξική θετικότητα της μπαρούφας ενέχει και τον φασισμό. Όχι, έχουμε δικαίωμα να είμαστε δυστυχισμένοι, να κλάψουμε, να εκφραστούμε.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα