Στις 18 Φλεβάρη η έναρξη της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες

Στις 18 Φλεβάρη η έναρξη της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες
Έδρανα στη Βουλή Eurokinissi

Η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων ζήτησε περισσότερο χρόνο για να αναβαθμίσει την διαδικτυακή ηλεκτρονική εφαρμογή. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου ζήτησε να γίνει δεκτή η βουλευτική τροπολογία του Γιώργου Παπαφιλίππου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 18 Φλεβάρη θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων πόθεν έσχες, καθώς η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων ζήτησε περισσότερο χρόνο προκειμένου να αναβαθμίσει την διαδικτυακή ηλεκτρονική εφαρμογή με βάση τις προβλέψεις του νέου νόμου.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου ζήτησε από τον υπουργό Μετανάστευσης Δημήτρη Βίτσα να αποδεχτεί την σχετική βουλευτική τροπολογία του Γιώργου Παπαφιλίππου από τον ΣΥΡΙΖΑ που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου που συζητείται και ψηφίζεται σήμερα.

Κανονικά η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών δηλώσεων πόθεν έσχες από τους υπόχρεους θα ξεκινούσε στις 4 Γενάρη, αλλά με βάση την τροπολογία η έναρξη της διαδικασία θα ξεκινήσει στις 18 Φλεβάρη. Η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων πόθεν έσχες θα ολοκληρωθεί στις 31 Μάρτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα