ΑΔΑΕ: Η κλήση στον επικεφαλής της ΕΥΠ θα γίνει κανονικά

ΑΔΑΕ: Η κλήση στον επικεφαλής της ΕΥΠ θα γίνει κανονικά
Χρήστος Ράμμος ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ΑΔΑΕ αποφάσισε κατά πλειοψηφία να προχωρήσει κανονικά στην κλήση του επικεφαλής της ΕΥΠ για την υπόθεση των υποκλοπών.

Η ΑΔΑΕ θα προχωρήσει κανονικά, όπως είχε προγραμματίσει άλλωστε, στην κλήση του επικεφαλής της ΕΥΠ για την υπόθεση των υποκλοπών.

Την Τετάρτη, μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων για δήθεν παρέμβαση της ΑΔΑΕ στον προεκλογικό αγώνα, το θέμα αποσύρθηκε προσωρινά από την ημερήσια διάταξη, ωστόσο στην ολομέλεια της ίδιας ημέρας η υπόθεση συζητήθηκε κανονικά.

Εκεί κατά πλειοψηφία η Αρχή αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά στις κλήσεις στις οποίες θα συμπεριλαμβάνεται και αυτή του κ. Δεμίρη.

Προφανώς δεν είναι κάτι που πρόκειται να γίνει άμεσα. Οπως συνηθίζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις θα δοθεί εύλογος χρόνος ο οποίος κατά πληροφορίες, μπορεί να ξεπεράσει και τους δύο μήνες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ΑΔΑΕ θα συνεχίσει κανονικά τη δουλειά του αφού, όπως τόνισε την Τετάρτη ο επικεφαλής της Χρήστος Ράμμος “η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, με βάση το Σύνταγμα και την ισχύουσα νομοθεσία και σε συνέχεια διαδικασιών, οι οποίες έχουν δρομολογηθεί ήδη εδώ και πολύ καιρό, συνεχίζει να ασκεί κανονικά και απερίσπαστη τις αρμοδιότητές της για όλα τα εκκρεμή ενώπιόν της ζητήματα χωρίς εξαίρεση”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα