Άδωνις Γεωργιάδης: Χαμός στο Twitter με το “Μπουτς” στον Τσίπρα

Άδωνις Γεωργιάδης: Χαμός στο Twitter με το “Μπουτς” στον Τσίπρα
Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή Eurokinissi

Αντιδράσεις στο Twitter για το λάθος του Άδωνι Γεωργιάδη που αντί για bots μίλησε για "πληρωμένα μπουτς" του ΣΥΡΙΖΑ.

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την αποκάλυψή του ότι έγινε νονός σε βάφτιση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αεροπαγίτου εν μέσω lockdown,

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε αυτή την περίοδο “για να γίνει νονός”. Μάλιστα όταν ο υπουργός Ανάπτυξης μπήκε στην αίθουσα κατά την διάρκεια της ομιλίας του σχολίασε: “Άξιος κ.Γεωργιάδη, πανάξιος, μόνο που θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις στον ελληνικό λαό”.

Ο υπουργός παραδέχθηκε αμέσως μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ότι όντως βάπτισε το παιδί του προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, Γιώργου Κατωπόδη, και έκανε επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ χρεώνοντάς του την έξαρση της πανδημίας λόγω κινητοποιήσεων.

“Δεν είναι εποπτευόμενη Αρχή. Υπόκειται μόνο στον έλεγχο της επιτροπής Διαφάνειας της Βουλής. Δεν έχει καμία σχέση εποπτείας από τον υπουργό Ανάπτυξης”, είπε και πρόσθεσε ότι ο κ. Κατοπόδης διορίστηκε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

“Οι γονείς του παιδιού χωρίς καμία εμπλοκή δική μου είχε σοβαρούς λόγους για να γίνει η βάπτιση. Η Πολιτική Προστασίας έδωσε άδεια να γίνει το μυστήριο. Ήμασταν έξι άτομα”, τόνισε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: “Είναι τεράστια υποκρισία να τους πειράζει αυτό και όχι οι 31 προγραμματισμένες πορείες. Νόμιμα πήρε την άδεια”.

Έντονα πάντως σχολιάστηκε η ατάκα του περί πληρωμένων “μπουτς” του ΣΥΡΙΖΑ που βάλλουν εναντίον της κυβέρνησης στα social media, χαρακτηρίζοντας την όλη κατάσταση ως “βόθρο”. Προφανώς αναφερόταν στα πληρωμένα bots.

Εννοείται πως οι χρήστες του Twitter δεν θα άφηναν την ευκαιρία για τρόλινγκ να πάει χαμένη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα