Αγγελική Αδαμοπούλου: Προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ – Σκληρή ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 για “κωλοτούμπες”

Αγγελική Αδαμοπούλου: Προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ – Σκληρή ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 για “κωλοτούμπες”
Αγγελική Αδαμοπούλου Eurokinissi

Η ίδια συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου. Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχωρεί η πρώην βουλεύτρια του ΜέΡΑ25, Αγγελική Αδαμοπούλου, η οποία είχε ανεξαρτητοποιηθεί από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η ίδια συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με τον Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου και συμφώνησαν να προσχωρήσει η κ. Αδαμοπούλου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας: “Η Αγγελική Αδαμοπούλου συστρατεύεται στην κοινή μας προσπάθεια να φέρουμε μια ώρα αρχύτερα την πολιτική αλλαγή και τη δικαιοσύνη παντού. Καλωσόρισες, Αγγελική, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!”.

Η βουλευτής Α’ Αθηνών που είχε εκλεγεί με το Μέρα 25 αποχώρησε από το κόμμα που ίδρυσε ο Γιάννης Βαρουφάκης στις 8 Μαρτίου, ασκώντας μάλιστα κριτική για αυταρχική συμπεριφορά.

Όπως είχε επισημάνει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής της, το Μέρα 25 “μεταμορφώνεται εσωτερικά από πολυσυλλεκτική και πολυφωνική συλλογικότητα σε μια κλειστή λέσχη εκλεκτών. Δυστυχώς, η ίδια η ηγεσία του ΜέΡΑ25 και συγκεκριμένα αρεστά της στελέχη επιχειρούν καθημερινά, αυταρχικά κι αυθαίρετα να επιβάλλονται δίχως διάλογο και δίχως διαδικασίες”.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα η Αγγελική Αδαμοπούλου είχε καταγράψει έντονη κοινοβουλευτική παρουσία καταθέτωντας ερωτήσεις που αφορούσαν σειρά θεμάτων όπως η επέκταση του Μετρό στα Εξάρχεια, αιτήματα συλλογικών φορέων, αλλά και τα προβλήματα σε σχολικό κτίριο του Ηρακλείου Κρήτης. Μια θεματολογία που συμπίπτει με την φημολογία ότι η Αγγελική Αδαμοπούλου επιθυμεί να πολιτευθεί είτε στην περιφέρεια στην οποία εκλέχθηκε, είτε στην Κρήτη.

Σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25 για την Αγγελική Αδαμοπούλου

“Όπως είχαμε εξ’ αρχής επισημάνει, οι πραγματικοί λόγοι αποχώρησης της κ. Αδαμοπούλου, ήταν η προσωπική της πολιτική “κωλοτούμπα” για να συνταχθεί με τον μετρ του είδους και να απεμπολήσει κι αυτή το αντιμνημονιακό της παρελθόν. Της ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο της συστημικό κόμμα”, σχολίασε με σκληρή ανάρτησή του ο Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα