Αγγελής: “Είχαν μπει στο στόχαστρο Σαμαράς, Γεωργιάδης, Λοβέρδος”

Αγγελής: “Είχαν μπει στο στόχαστρο Σαμαράς, Γεωργιάδης, Λοβέρδος”
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής Eurokinissi

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής στο πλαίσιο της έρευνας για τη Novartis κατήγγειλε σχέδιο σε βάρος

Σχέδιο σε βάρος τριών πολιτικών προσώπων κατήγγειλε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, στο πλαίσιο της έρευνας για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis. Η κατάθεσή του έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιωάννης Αγγελής που είχε ζητήσει να εξεταστεί εκ νέου από τους συναδέλφους του, υποστήριξε πως στο στόχαστρο είχαν μπει ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, και επικαλέστηκε συζητήσεις που είχε με την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και την τότε Γενική Επιθεωρήτρια Μαρία Παπασπύρου.

Δήλωσε μάλιστα πρόθυμος, προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία των λεγομένων του, να εξεταστεί κατά αντιπαράσταση μαζί τους.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφερόμενος στην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, της απέδωσε αυτή τη φορά όχι μόνο ανεπάρκεια αλλά και δόλο. Φέρεται μάλιστα να είπε πως από όλη τη συμπεριφορά της ήταν πασιφανές ότι στηριζόταν στις πλάτες τρίτου, δηλαδή του Ρασπούτιν, τον οποίο και πάλι δεν κατονόμασε.

Ο Ιωάννης Αγγελής τέλος, αναφέρθηκε σε πρόσωπα που θεώρησε εμπιστοσύνης του, τα οποία ωστόσο δεν του συμπαραστάθηκαν. «Νοιώθω ότι με πούλησαν, με πρόδωσαν και με έστυψαν άνθρωποι που εμπιστεύτηκα κι αυτό είναι κάτι που με πονάει πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα