"Πόρτα" της Αίγλης στους Χρυσαυγίτες - Έσπασε το συμβόλαιο μετά τον σάλο

Αποψη από την Αίγλη
Αποψη από την Αίγλη EUROKINISSI

Μετά τις τεράστιες αντιδράσεις, η Αίγλη Ζαππείου έσπασε το συμβόλαιο που είχε συνάψει με τη Χρυσή Αυγή για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της στο χώρο.

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στην Αίγλη του Ζαππείου η παρουσία του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής.

Οπως η ίδια η ναζιστική-φασιστική οργάνωση ενημέρωσε, η Αίγλη, μετά τις αντιδράσεις, αναγκάστηκε να σπάσει το σχετικό συμβόλαιο και ως εκ τούτου να μην φιλοξενήσει την εκδήλωση.

ADVERTISING

Την Πέμπτη είχε δημιουργηθεί τεράστιος θόρυβος από τη γνωστοποίηση της είδησης ότι η διοίκηση της Αίγλης είχε παραχωρήσει το χώρο της στην Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της Αίγλης, Αναστάσιος Πατέλας είχε δηλώσει (στη Lifo) ότι είμαστε επαγγελματίες και όχι επαγγελματίες αλά καρτ.

Την Παρασκευή ακόμα και η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου είχε ζητήσει- με δήλωσή της στο ΑΠΕ- να μην δοθεί ο χώρος στην ναζιστική οργάνωση. "Από την πλευρά μας, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε αντίθετοι σε όσα πρεσβεύει η «Χρυσή Αυγή», δεν θεωρούμε ότι είναι ένας ακόμα πελάτης «που έχει δικαστήρια» και που μπορεί να μισθώνει ένα χώρο εφόσον πληρώνει. Η ρητορική του μίσους και η πατριδοκαπηλία δεν συνάδουν με τα ιδεώδη των Ολυμπίων Κληροδοτημάτων, δεν συνάδουν με το Ζάππειο" δήλωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Παπανάτσιου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αίγλη Ζαππείου: Το ναζιστικό μόρφωμα των χρυσαυγιτών κάνει φιέστα σε εμβληματικό χώρο της Αθήνας

Αίγλη Ζαππείου: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον ιστορικό χώρο

SHARE:

24Media Network