Αιχμές Χρυσοχοΐδη για Οικονόμου: “Έχουμε μείνει πίσω”

Διαβάζεται σε 1'
Οικονόμου, Χρυσοχοΐδης
Τελετή παράδοσης παραλαβής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Dimitris Kapantais / SOOC

“Έχουμε μείνει πίσω στην αποστολή μας και πρέπει να τρέξουμε” ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τον Γιάννη Οικονόμου να “παραδίδει τη σκυτάλη” στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Κατά την τελετή, ο νυν υπουργός ανέφερε,

“Τραβάμε μια γραμμή με το παρελθόν όχι γιατί ξεχνάμε, αλλά γιατί ξεκινάμε. Η εποχή άλλαξε και πρέπει να πω ότι είμαστε πίσω. Είχαμε νεκρούς, πολίτες και αστυνομικούς. Έχουμε μείνει πίσω στην αποστολή μας και πρέπει να τρέξουμε. Εκφράζω την αγάπη και την εμπιστοσύνη μου”.

Από την πλευρά του, ο πρώην υπουργός, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε τέσσερα επιτεύγματα επί των ημερών του, την ποσοτική βελτίωση της αστυνόμευσης, την υλοποιήση επιστροφής 1.500 αστυνομικών στους δρόμους, τη βελτίωση εμφανούς αστυνόμευσης με αλλαγές στην Άμεση Δράση και τους διαγωνισμούς ύψους 156 εκατομμυρίων ευρώ για εκσυγχρονισμό των καμερών στους δρόμους και αγορά φορητών καμερών.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα οι νέοι υπουργοί που προέκυψαν από τον “μίνι ανασχηματισμό”, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Δόμνα Μιχαηλίδου, Άδωνις Γεωργίαδης και οι υφυπουργοί Ιωάννα Λυτρίβη, Ανδρέας Νικολόπουλος και Παύλος Μαρινάκης, ορκίστηκαν ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα