Τσίπρας: Ο Ριχάρδος “είχε ξεζουμίσει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας”

Τσίπρας: Ο Ριχάρδος “είχε ξεζουμίσει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας”
Ο πρωθυπουργός στο βήμα της Βουλής Eurokinissi

Οι εμπνευστές του ΕΝΦΙΑ οδήγησαν τους πολίτες στα χέρια λαθρεμπόρων χρυσού, σημείωσε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για «εγκληματίες με τα λευκά κολάρα» και σχολιάζοντας πως δε θα έχει τη χαρά να δεχθεί για καιρό ερωτήσεις για την ασφάλεια από Μητσοτάκη

“Δεν θα έχω την χαρά να δεχτώ για καιρό ερωτήσεις για την ασφάλεια από τον κ. Μητσοτάκη” σημείωσε δηκτικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στις πρόσφατες σημαντικές επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας, με τελευταία την σύλληψη της ηγεσίας του δικτύου ενεχυροδανειστηρίων “Ριχάρδος”.

Ο Αλ. Τσίπρας επισήμανε ότι εξαρθρώθηκε μια εγκληματική οργάνωση με ήδη 59 συλληφθέντες, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει κριτική και προς τα ΜΜΕ σχολιάζοντας ότι συνήθως δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τους “εγκληματίες με τα λευκά κολάρα”, την στιγμή που αφιερώνουν πολύωρα ρεπορτάζ “για ψύλλου πήδημα”.

Ο Αλ. Τσίπρας θύμισε ότι το δίκτυο “Ριχάρδος” “είχε ξεζουμίσει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας”, οι οποίοι λόγω της κρίσης και των Μνημονιακών μέτρων είχαν αναγκαστεί “να ξεπουλήσουν τα τιμαλφή τους σε τιμή ευκαιρίας” για ένα προσωρινό βοήθημα.

Συνέδεσε δε την υπόθεση με την τροπολογία μείωσης του ΕΝΦΙΑ, λέγοντας ότι τολμούν και μιλούν οι εμπνευστές του ΕΝΦΙΑ, που είναι αυτοί που οδήγησαν τους πολίτες και τη μεσαία τάξη στα χέρια λαθρεμπόρων χρυσού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα