Αλέξης Γεωργούλης: Κληρώνει ταξίδι στο Ευρωκοινοβούλιο για πολίτες

Αλέξης Γεωργούλης: Κληρώνει ταξίδι στο Ευρωκοινοβούλιο για πολίτες
Αλέξης Γεωργούλης Eurokinissi

Ο νέος ευρωβουλευτής ανακοίνωσε στα social media του ότι κληρώνει ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες για 5 συμπολίτες του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον Ευρωκοινοβούλιο. Δείτε την ανάρτησή του και λάβετε μέρος.

Ο γνωστός ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 26ης Μαΐου, έχει βρει τον νέο του ρόλο και έχει εγκλιματιστεί στην καινούργια του πολιτική ζωή στις Βρυξέλλες.

Ο νέος ευρωβουλευτής έκανε μια ιδιαίτερη ενημέρωση στα social media του, ανακοινώνοντας ότι κληρώνει ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες για 5 συμπολίτες του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Ευρωκοινοβούλιο

Σημειώνεται πως αυτό έχουν δικαίωμα να το κάνουν όλοι οι ευρωβουλευτές.

Όπως γράφει στην ανάρτησή του, ο καθένας (που είναι άνω των 18 ετών και διαθέτει ταξιδιωτικά έγγραφα) μπορεί να λάβει μέρος, αφήνοντας σχόλιο στην ανάρτηση στο Facebook ή το Instagram, γράφοντας: #georgoulis4citizens. 

Ο διαγωνισμός λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου. Τα έξοδα της διαμονής και της μεταφοράς στις Βρυξέλλες θα είναι καλυμμένα. 

Δείτε την ανάρτησή του σε Instagram και Facebook:

“Από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2019 θα έχω την μεγάλη χαρά να προσκαλέσω για να ταξιδέψουν 5 συμπολίτες μου στις Βρυξέλλες οι οποίοι θα ξεναγηθούν, θα παρακολουθήσουν και θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ημερίδα που διοργανώνουμε με την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού, με θέμα την την Πολιτιστική Προσβασιμότητα (Perspectives on the cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε ένα σχόλιο με το #georgoulis4citizens στο συγκεκριμένο post και στις 9 Σεπτεμβρίου θα σας ανακοινώσουμε τους 5 που θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες. (Για την συμμετοχή απαιτείται να είστε άνω των 18 ετών, να είστε κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων και να μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός χώρας. Διαμονή και μεταφορά σας στις Βρυξέλλες είναι καλυμμένα) Σας ευχαριστώ.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα