Ανδρουλάκης: Τι να συζητήσουμε με τον Κασσελάκη; Για τα βαφτίσια μας;

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τη Νατάσα Γιάμαλη
Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τη Νατάσα Γιάμαλη PRINTSCREEN / KONTRA CHANNEL

Την αντίθεσή του σε μια προεκλογική περίοδο με «κολυμβήθρες» και «επιστολές του Ιησού» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εκτίμησε ότι ο στόχος της 2ης θέσης είναι εφικτός.

Θέμα σοβαρότητας στην πολιτική του τόπου ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών έθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA και τη Νατάσσα Γιάμαλη, τονίζοντας πως για το ΠΑΣΟΚ ο στόχος της δεύτερης θέσης είναι εφικτός.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε πως το κόμμα του επιδιώκει στις ευρω-εκλογές να αναδειχθεί σε προγραμματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με στόχο να γίνει κυβερνητική πρόταση στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Παράλληλα, όμως, άσκησε δριμύτατη κριτική σε δύο κόμματα της αντιπολίτευσης: Τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελληνική Λύση. Λέγοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης μιλά για κολυμβήθρες και ο Κυριάκος Βελόπουλος για τις επιστολές του Ιησού ενώ «σε λίγο θα πουλάει και επιστολές του Ανδρέα Παπανδρέου».

Ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε πως η επιλογή του lifestyle που υιοθετεί ο Στέφανος Κασσελακκης αποτελεί «δώρο» για τη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τονίζοντας παράλληλα πως το ΠΑΣΟΚ έχει πρόγραμμα και πολιτικές προτάσεις και για τον λόγο αυτό ο ίδιος δεν σκοπεύει να ακολουθήσει αυτές τις τακτικές.

Ερωτηθείς για το αν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να ανοίξει διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη, ο Νίκος Ανδρουλάκης υπήρξε σκωπτικός. «Τι να συζητήσουμε, για τα βαφτίσια μας;» επισήμανε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τις γνωστές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον σταυρό που σχηματίστηκε στην κολυμβήθρα όπου βαφτίστηκε.

Μάλιστα, αστειευόμενος είπε πως θα μπορούσε να πει στο Στέφανο Κασσελάκη για τα δικά του βαφτίσια όπου εμφανίστηκε στο νερό ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα πράσινος γιατί χρησιμοποιήθηκε αγουρέλαιο!

 

Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε το ζήτημα της ακρίβειας και της στεγαστικής κρίσης στα ζητήματα που προβάλλει το ΠΑΣΟΚ στην προεκλογική ατζέντα. Όσον αφορά την Ευρώπη επισήμανε ότι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει ψήφος στην ευρω-ομάδα των σοσιαλιστών που μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις.

Η συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη μετά το 44ο λεπτό

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα