Ανδρουλάκης: “Μαζί θα δείξουμε άλλο δρόμο, όπως τα παλιά καλά χρόνια”

Ανδρουλάκης: “Μαζί θα δείξουμε άλλο δρόμο, όπως τα παλιά καλά χρόνια”

"Είναι ώρα ενότητας και όχι διχόνοιας" τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, αφήνοντας αιχμές για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στα “παλιά καλά χρόνια” του ΠΑΣΟΚ έκανε αναφορά ο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας και βεβαιότητας από το συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει το thesstoday, κατά την διάρκεια της ομιλίας του έκανε λόγο για την ενεργειακή κρίση, τονίζοντας πως η Ελλάδα είναι σε πιο ευάλωτη θέση σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες. «Η ενεργειακή κρίση που δεν είναι προϊόν του πολέμου, αλλά συνεχώς κλιμακώνεται. Δημιουργήθηκε πριν τον πόλεμο, όπως και ο πληθωρισμός. Δυστυχώς, δημιουργούνται συνεχώς νέα προβλήματα που προστίθενται στα προηγούμενα της ελληνικής οικονομίας. Κεντρική πολιτική μας είναι η διάχυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες».

«Όλα μας τα βήματα θα γίνουν με την κοινωνία μπροστά» τόνισε, συμπληρώνοντας πως ο ελληνικός λαός πλήρωσε τις πρακτικές του «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και από την ΝΔ αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εμείς μέσα από τον δημόσιο διάλογο, την καθημερινή μας προσπάθεια ενώνουμε τον ελληνικό λαό. Είναι εποχή ενότητας και όχι διαίρεσης, για αυτό συζητάμε με όλους, με έναν μόνο στόχο, ο ελληνικός λαός να ξαναζήσει μέρες κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής αξιοπρέπειας γιατί αυτή είναι η παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ. Εμείς βάζουμε στην άκρη το πάθος για εξουσία, την ανάγκη να έχουμε μια καρέκλα, αλλά απομακρύνουμε και αυτούς που θα έκαναν τα πάντα για αυτήν».

Επιπλέον, μιλώντας για τις εσωκομματικές εκλογές της 8ης Μαΐου αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα για την επιλογή του ονόματος του κόμματος. Μάλιστα, την ίδια ημέρα θα εκλεγούν οι νέες νομαρχιακές επιτροπές σε όλη την χώρα.

Όσον αφορά το θέμα της ημερίδας, την Υγεία, ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για «αλλαγή» και «μεταρρύθμιση» αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά του νέου ΕΣΥ. «Πρέπει να πάρουμε μαθήματα από την ιστορία. Να κοιτάμε μπροστά στο μέλλον και να σχεδιάζουμε μια ανθεκτική κοινωνία. Η πρωτοβάθμια υγεία πρέπει να αποτελεί τον πυλώνα όλων των αλλαγών» σχολίασε. Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι ένα μεγάλο εργαλείο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ρίχνοντας για ακόμη μια φορά τα «βέλη» του, για το γεγονός ότι στην χώρα μας ένα μικρό ποσοστό του Ταμείου θα κατευθυνθεί προς τον χώρο της Υγείας. «Επιβάλλεται να κάνουμε τους Έλληνες να νιώσουν πως το ΕΣΥ είναι το σπίτι τους».



Καταλήγοντας, μίλησε για τις επόμενες εθνικές εκλογές στη χώρα μας. «Σας καλώ να δώσουμε μαζί ελπίδα και να συζητήσουμε. Μαζί θα είμαστε οι νικητές, θα δείξουμε άλλο δρόμο όπως τα παλιά χρόνια, που εμείς ενώναμε τον ελληνικό λαό».

Στο προσυνέδριο βρίσκονται μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι δήμαρχοι Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, οι βουλευτές Μιχάλης Κατρίνης και Απόστολος Πάνας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Χάρης Κυπριανίδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα