Νίκος Ανδρουλάκης: Θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης EUROKINISSI

Με συνέντευξή του στο "Βήμα της Κυριακής", ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

O ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλακης, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγές, ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών το Φθινόπωρο.

Μιλώντας στο "Βήμα της Κυριακής" και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε χαρακτηριστικά :Ναι, θα είμαι υποψήφιος. Έχω άλλωστε δηλώσει ότι οι λόγοι που με οδήγησαν να θέσω υποψηφιότητα, το 2017, έχουν ενισχυθεί. Την ευκαιρία που μας δόθηκε, τότε, με τη συμμετοχή 212 χιλιάδων πολιτών, δεν την αξιοποιήσαμε όσο θα έπρεπε. Όλοι οι υποψήφιοι έχουμε χρέος να συμβάλουμε ώστε η επικείμενη συζήτηση για το μέλλον της παράταξης να είναι βαθιά πολιτική και αναζωογονητική, ενθαρρύνοντας τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν και πάλι, μαζικά, σε αυτό το νέο ξεκίνημα".

Ο κ. Ανδρουλάκης άφησε αιχμές για την σημερινή ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, επισημαίνοντας ότι υπάρχει στασιμότητα την ώρα που η ΝΔ φθείρεται και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πτωτική πορεία.

"Σέβομαι την ιστορία μας κι όσους κρατήσαμε μαζί το κόμμα μας όρθιο στα δύσκολα. Τώρα έχει έρθει η ώρα με το βλέμμα μπροστά να αλλάξουμε περπατησιά, να γίνουμε ένα κόμμα προοπτικής, ανανεώνοντας το πρόγραμμα, το στελεχιακό δυναμικό, τις μεθόδους πολιτικής δράσης. Ο προοδευτικός κόσμος της χώρας διψά για ένα θεσμικό κόμμα, που θα ενώσει την κοινωνικά κατακερματισμένη δημοκρατική παράταξη και θα αγωνιστεί για δικαιοσύνη, διαφάνεια και αξιοκρατία", πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νίκος Ανδρουλάκης, Κίνημα Αλλαγής
SHARE: