Απάντηση Μπόλαρη στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είχα καμία ευθύνη για τη διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών

Arrival of ministers at the Presidential Palace for the inauguration of the new government, Athens, Greece on September 23, 2015. /           , , 23  2015.
Arrival of ministers at the Presidential Palace for the inauguration of the new government, Athens, Greece on September 23, 2015. / , , 23 2015. SOOC

Τι είπε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάρκος Μπόλαρης για την ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εμπλοκή του στο θέμα της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών επί υπουργίας Λοβέρδου. Αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση

"Υπάρχει μια ανακοίνωση από το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., η οποία θεωρώ ότι έχει απόσταση και από την αλήθεια και από την ακρίβεια εκ των πραγμάτων. Στα υπουργεία λειτουργούμε με βάση το σύνταγμα και τους νόμους. Οι νόμοι ορίζουν ποιες είναι οι αρμοδιότητες του υπουργού και πώς πρέπει να λειτουργεί", είπε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, αναφερθείς στην ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εμπλοκή του στο θέμα της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών επί υπουργίας Λοβέρδου.

Ο κ. Μπόλαρης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84, συνέχισε, λέγοντας: "Εδώ, λοιπόν, έκπληκτος είδα χτες μια ανακοίνωση, η οποία δεν έχει σχέση με τίποτα από όλα αυτά. Δηλαδή, αναφέρεται στην ευθύνη που έχει ο υφυπουργός, ο οποίος δεν είχε αρμοδιότητα για όσα έκανε ο υπουργός. Επειδή, όμως, ο υπουργός πήρε μια απόφαση η οποία καταγγέλθηκε, κατά την άποψη αυτών που εξέδωσαν την ανακοίνωση ευθύνεται ο υφυπουργός. Αυτά είναι ανήκουστα και απίστευτα πράγματα... Δεν μεταφέρω καμία ευθύνη... "

"Η ερώτηση είναι η εξής", είπε:  "Προτού βγάλεις μια ανακοίνωση, ασχολείσαι και μαθαίνεις πώς έχει το θέμα; Ούτε αρμοδιότητες είχα, ούτε καμία εμπλοκή στο θέμα και απορώ με πόση προχειρότητα μπορεί να χειριστεί κανείς ένα ζήτημα, το οποίο αφορά πραγματικά δικαιώματα και αυτών που είχαν εμπλακεί, αλλά και αυτών που καταγγέλλονται σήμερα με ανακρίβεια και αναλήθειες στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης... Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνω κάτι, γιατί δεν έχω καμία εμπλοκή. Με αυτά τα θέματα έχει ασχοληθεί η δικαιοσύνη κ.λπ.. Καμία εμπλοκή πουθενά... Δεν θα κάνω απολύτως τίποτα... "

"Τη θητεία μου στο υπουργείο την αντιλαμβάνομαι σαν υπηρεσία προς τον πολίτη και δίνω και καταθέτω τις δυνάμεις μου και την ψυχή μου. Αυτό γίνεται αντιληπτό από τους συμπολίτες μου. Τις άλλες σκοπιμότητες που έχουν άλλους στόχους επίσης τις καταλαβαίνω και τις καταλαβαίνουν και οι πολίτες", κατέληξε.

πηγή φωτογραφίας: sooc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κυβέρνηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ζήτημα για Μπόλαρη θέτει το Τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ

Σε 'μπελάδες' από νωρίς το Μαξίμου

SHARE:

24Media Network