Αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ η Μανταλένα Παπαδοπούλου

Αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ η Μανταλένα Παπαδοπούλου
Μανταλένα Παπαδοπούλου Eurokinissi

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι σταματάει να συμπορεύεται με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Την αποχώρησή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε η Μανταλένα Παπαδοπούλου, πρώην εκπρόσωπος Τύπου στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

«Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπερ του εθνικού συμφέροντος. Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Παπαδοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα