Αχτσιόγλου για μέτρα: Τέτοια προσπάθεια εξαπάτησης είχαμε να δούμε από το “πρώτο ένσημο”

Αχτσιόγλου για μέτρα: Τέτοια προσπάθεια εξαπάτησης είχαμε να δούμε από το “πρώτο ένσημο”
Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου intime

Για "προσπάθεια εξαπάτησης" των πολιτών έκανε λόγο η Έφη Αχτσιόγλου, σχολιάζοντας τα μέτρα για τους υπέρογκους λογαριασμούς ενέργειας.

Τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την ακρίβεια στους λογαριασμούς ρεύματος σχολίασε η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.

Η κ. Αχτσιόγλου σε ανάρτησή της στο Facebook έκανε λόγο για “προσπάθεια εξαπάτησης” των πολιτών, παρομοιάζοντας τα νέα μέτρα με το “πρώτο ένσημο” που είχε αναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου “θα έδινε τάχα 1.200 ευρώ μισθό σε νέους εργαζόμενους, και τελικά δόθηκαν 100 ευρώ”.

Η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου:

“280 εκατομμύρια θα δώσει η κυβέρνηση ως αναδρομική αποζημίωση 6 μηνών για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος στα νοικοκυριά. 280 εκατομμύρια σε 4,2 εκατομμύρια καταναλωτές. Μεσοσταθμική αποζημίωση 66 ευρώ για ολόκληρο το εξάμηνο ή αλλιώς 11 ολόκληρα ευρώ το μήνα. Τέτοια προσπάθεια εξαπάτησης είχαμε να δούμε από το «πρώτο ένσημο» όπου ο κ. Μητσοτάκης θα έδινε τάχα 1.200 ευρώ μισθό σε νέους εργαζόμενους, και τελικά δόθηκαν 100 ευρώ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version