Αχτσιόγλου: Θα είχαμε ίδια αντιμετώπιση εάν ήταν απεργός πείνας ο Ρουπακιάς

Αχτσιόγλου: Θα είχαμε ίδια αντιμετώπιση εάν ήταν απεργός πείνας ο Ρουπακιάς
Στην πρώτη γραμμή η πρώην υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου Eurokinissi

Πρωτίστως πολιτικό και δευτερευόντως νομικό είναι το ζήτημα της διαχείρισης της απεργίας πείνας του Δ. Κουφοντίνα υποστηρίζει η Ε. Αχτσιόγλου. "Θα είχαμε ίδια αντιμετώπιση εάν ήταν απεργός πείνας ο Ρουπακιάς".

Σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Έφη Αχτσιόγλου. “Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχει διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα και γι αυτόν τον λόγο είναι καταδικασμένος, γι αυτό βρίσκεται 20 χρόνια στην φυλακή. Το ζήτημα είναι ποια γενναιοδωρία επιδεικνύει η δημοκρατία. Ένα κράτος δικαίου, όπως είναι η Ελλάδα, δεν έχει ρεβανσιστικές τάσεις” απάντησε αναφορικά με τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. “Δεν εννοώ γενναιοδωρία εκτός πλαισίων, αλλά με ελάχιστη ευελιξία να επιλυθούν προβλήματα”.

“Υπάρχουν αντίλογοι νομικοί, αλλά δεν νομίζω ότι είναι νομικό το ζήτημα αυτή την στιγμή είναι πρωτίστως πολιτικό”, συνέχισε η κ. Αχτσιόγλου. Εξήγησε περεταίρω τι εννοεί και έκλεισε λέγοντας “Η θέση μας θα ήταν ακριβώς η ίδια αν μιλούσαμε για τον Ρουπακιά. Θα ήταν μεγάλο σφάλμα και θα οδηγούσε σε ηρωοποίηση το να επιτρέψει η κυβέρνηση αυτή την στιγμή να υπάρξει νεκρός απεργός πείνας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα