Χαρίτσης για Κολοβού: Δεν θα επιτρέψουμε η ταπείνωση και ο εξευτελισμός να είναι η νέα “κανονικότητα”

Χαρίτσης για Κολοβού: Δεν θα επιτρέψουμε η ταπείνωση και ο εξευτελισμός να είναι η νέα “κανονικότητα”
Αλέξης Χαρίτσης EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση μετά την έξωση της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της το πρωί της Δευτέρας. Έκανε λόγο για "ωμή καταστολή" και "κοινωνική καταστροφή".

Θλιβερές” χαρακτήρισε τις σκηνές που διαδραματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας (21/11) έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, όταν αστυνομικοί μαζί με δικαστικό επιμελητή μετέβησαν στην περιοχή άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά και ηλεκτρικό πριόνι προκειμένου να της κάνουν έξωση.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ– ΠΣ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης σχολιάζοντας το επεισόδιο αλλά και την επιβολή εξώσεων ανέφερε πως πρόκειται για “καθημερινό δράμα της ελληνικής κοινωνίας”, κατηγορώντας την κυβέρνηση για “ωμή καταστολή“.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Οι σημερινές θλιβερές σκηνές στο σπίτι της δημοσιογράφου Ι. Κολοβού αποκαλύπτουν τα καθημερινά δράματα της ελληνικής κοινωνίας: αστυνομικές δυνάμεις επιβάλλουν την έξωση ανθρώπων. Η κοινωνία πληρώνει τον λογαριασμό της αντικοινωνικής πολιτικής της ΝΔ.

Η κυβέρνηση που εν μέσω κορονοϊού ψήφισε πλήρη απώλεια προστασίας κύριας κατοικίας, που με την πολιτική επιδότησης της αισχροκέρδειας οδηγεί την κοινωνία σε φτωχοποίηση, τώρα προχωρά στο επόμενο στάδιο: ωμή καταστολή.

Δεν πάει άλλο. Σε μια οικονομία με 4.200.000 οφειλέτες και 700.000 ακίνητα προς εκποίηση, η πολιτική αυτή ισοδυναμεί με κοινωνική καταστροφή. Δεν θα επιτρέψουμε η ταπείνωση και ο εξευτελισμός να είναι η νέα «κανονικότητα». Πολιτική αλλαγή τώρα, για μια νέα αρχή για τη χώρα!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα