Χαρίτσης: Μνημονιακές διατάξεις - Εξυπηρετούν ξεκάθαρα μεγάλα εργοδοτικά συμφέροντα

O εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης
O εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης O ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για τις τροπολογίες του υπουργού Εργασίας, τις οποίες χαρακτηρίζει πραξικοπηματικές.

"Σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Μετά από 30 ώρες επίπονης κοινοβουλευτικής διαδικασίας, ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης φέρνει πραξικοπηματικά δυο τροπολογίες, οι οποίες, ουσιαστικά, καταργούν τον πυρήνα της φιλεργατικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ" σημειώνει ο Αλέξης Χαρίτσης υπογραμμίζοντας ότι "με τις τροπολογίες αυτές αίρεται το αιτιολογημένο των απολύσεων και η προστασία των εργαζομένων στις εργολαβίες. Είναι τροπολογίες οι οποίες εξυπηρετούν ξεκάθαρα μεγάλα εργοδοτικά συμφέροντα. Επί της ουσίας πρόκειται για διατάξεις μνημονιακές, οι οποίες έρχονται μετά την ολοκλήρωση των μνημονίων". Ο κ. Χαρίτσης καταλήγει λέγοντας ότι: "Στην κυβέρνηση θεωρούν ότι ο ελληνικός λαός δεν παίρνει χαμπάρι αυτές τις μεθοδεύσεις. Πλανώνται πλάνην οικτράν. Ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται και θα αντισταθεί σε αυτή την μεθόδευση".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Βουλή, Υπουργείο Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τροπολογίες τελευταίας στιγμής στα εργασιακά - Αποχώρησαν από τη Βουλή ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜεΡΑ25 

Τροπολογίες Βρούτση: Καταργείται το αιτιολογημένο της απόλυσης και η ευθύνη των εργολάβων για παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων

SHARE:

24Media Network