Χατζηδάκης: Ντιμπέιτ ζητούν οι χαμένοι

Χατζηδάκης: Ντιμπέιτ ζητούν οι χαμένοι
Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης Eurokinissi

"Όταν θα φτάσουν οι εκλογές θα γίνουν και τηλεοπτικά ντιμπέιτ" σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης που μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τις απειλές σε βάρος των βουλευτών, το Ποτάμι, τη Συμφωνία των Πρεσπών και τα συλλαλητήρια.

Την εκτίμηση ότι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης (θα πολιτευτεί στον βόρειο τομέα της Β Αθήνας) μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

“Έχουν γίνει πολιτικά ντιμπέιτ Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης υπερέχει σε όλους τους δείκτες, όταν θα φτάσουν οι εκλογές θα γίνουν και τηλεοπτικά ντιμπέιτ. Συνήθως τα ντιμπέιτ τα ζητούν οι χαμένοι”. “Τίποτα δεν πρέπει να θεωρεί κανείς απολύτως δεδομένο” υποστήριξε απαντώντας σε ερώτηση για το αν η ΝΔ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές εξασφαλίζοντας αυτοδυναμία.

Για τις απειλές σε βάρος βουλευτών

Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να μιλούν με τους βουλευτές, δεν είναι επιτρεπτές οι απειλές, η βία και οι ακρότητες. Θυμάμαι τον κ. Πολάκη να βγάζει στη φόρα τη διεύθυνση του κ. Συνολάκη (για το Μάτι) και τον κ. Τσίπρα να λέει το 2014 δεν θα τολμάτε να βγείτε από τα σπίτια σας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζήτησε καμία συγνώμη και είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας.

Για το Ποτάμι

Ας κάνουν ό,τι νομίζουμε, μην τα μπλέκουμε όλα μαζί. Θέμα προεκλογικής συνεργασίας δεν τίθεται, τις μετεκλογικές συνεργασίες θα τις δούμε στην ώρα τους. Ας μην βάζουμε το fast forward στην πολιτική ζωή.

Για τα συλλαλητήρια

Η στάση μου στη Βουλή με χαρακτηρίζει και με προσδιορίζει. Η θέση της ΝΔ είναι ότι καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Επομένως ο κ. Αδ. Γεωργιάδης έχει κάθε δικαίωμα να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο. Είναι ένα συλλαλητήριο εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών και υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Εκφράζονται οι εθνικές ευαισθησίες των Ελλήνων πολιτών.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών

Η ρηματική διακοίνωση δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με την αναγνώριση της μακεδονικής ταυτότητας. Ο πρωθυπουργός για μια ακόμη φορά κορόιδεψε τη Βουλή. Εκτιμώ ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα κυρωθεί, αν χρεαστεί με 151, θα βρεθούν 151. Είναι σικέ το διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου. Θα βρεθούν όσοι βουλευτές των ΑΝΕΛ χρειαστεί. Εφόσον κυρωθεί η συμφωνία, δεν θα μπορούμε να την αγνοήσουμε και να ακυρώσουμε μια διεθνή σύμβαση. Εκείνο που θα μπορούμε να κάνουμε είναι να επηρεάσουμε την ενταξιακή τους πορεία στην ΕΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα