Χριστοδουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει συμπλήρωμα κανενός

Χριστοδουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει συμπλήρωμα κανενός
Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης Eurokinissi

Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για το Eurogroup, τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ και τις μετεκλογικές συνεργασίες.

Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 στην εκπομπή “Κέντρο Ελέγχου” των Μάνου Χωριανόπουλου, Γιώργου Καρελιά και Έλλης Τριανταφύλλου.

“Πάγωσε η επιστροφή των κερδών των ελληνικών ομολόγων. Το αφήγημα περί εξόδου από τα μνημόνια δεν στέκει. Η επιτροπεία είναι εδώ και μας δείχνει κίτρινη κάρτα”, ανέφερε στον σταθμό μας ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής.

Επίσης, έκανε λόγο για αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί σημαντικά θέματα, όπως αυτό των κόκκινων δανείων και της προστασίας της πρώτης κατοικίας, λέγοντας ότι η χώρα στέλνει ένα σήμα κόπωσης, ενώ πρότεινε επενδύσεις και ενίσχυση της μικρομεσαίας ελληνικής επιχείρησης με δίκαιη κατανομή για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος.

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ, ο κ. Χριστοδουλάκης σχολίασε πως “η ουσία δεν είναι με ποιον, αλλά γιατί”. Κατά τον κ. Χριστοδουλάκη, το ΚΙΝΑΛ θα συζητήσει με όλους στο πλαίσιο προγραμματικής σύγκλισης. “Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στο στόχαστρό του βρέθηκαν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ.

“Δεν προκύπτει καμία ευθύνη του κόμματος για την υπόθεση Τσουκάτου”, δήλωσε, λέγοντας ότι το ΚΙΝΑΛ έχει κάνει την αυτοκριτική του, ενώ στα περί επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ απάντησε: “Συνεχίζουμε ως Κίνημα Αλλαγής”.

Όσον αφορά στις εκλογές γενικά, ο κ. Χριστοδουλάκης σημείωσε: “Πιστεύω ότι οι πολιτικές μας επιλογές στο διάστημα τις κρίσης έδειξαν ότι τα κόμματα έχουν μια ροπή στον εύκολο λόγο όταν είναι στην αντιπολίτευση για να έρθουν στην κυβέρνηση”, δείχνοντας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

“Οι Έλληνες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στους πολιτικούς και την πολιτική”, συμπλήρωσε, αναφερόμενος και στην άνοδο της Χρυσής Αυγής. Εκτίμησε, τέλος, ότι η χώρα δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον κίνδυνο, λέγοντας ότι το επιτόκιο του 10ετούς στο 3,9% ήταν υψηλό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα