Καρατζαφέρης: Δεν θέλει η τρόικα μειώσεις

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης βγαίνει από το Μέγαρο Μαξίμου,μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο,Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης βγαίνει από το Μέγαρο Μαξίμου,μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο,Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Δεν ζητά μειώσεις σε κατώτατους μισθούς και συντάξεις η τρόικα, υποστηρίζει ο Γ. Καρατζαφέρης, ερχόμενος σε αντίθεση με ότι γίνεται γνωστό τις τελευταίες ημέρες

Η τρόικα δεν ζητά μειώσεις στους κατώτατους μισθούς και τις συντάξεις.

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος μάλιστα επικαλέστηκε συνομιλίες του με τα μέλη των εκπροσώπων των δανειστών.

"Δεν μου έχουν πει τέτοιο πράγμα. Μιλάω συχνά μαζί τους τηλεφωνικά. Ξεκάθαρα. Το μόνο πράγμα που μου έθεσαν τηλεφωνικώς, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, είναι μια φράση του στιλ: "τι έπαθες ξαφνικά και ζητάς εκλογές στις 8 Απριλίου;". Δεν ζητάω εκλογές. Το αντίθετο. Δεν μου είπαν τίποτα άλλο", υποστήριξε ο Γ. Καρατζαφέρης. 

SHARE:

24Media Network