Δένδιας: Οι Αρχές επιτελούν ευσυνείδητα το καθήκον τους να οδηγούν στις φυλακές αυτούς που πρέπει

ΑΘΗΝΑ-Συνάντηση είχε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας με τον  δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Συνάντηση είχε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Στην επιστολή Χρ. Ξηρού και την απόφαση του ΣτΕ για τους μισθούς των ένστολων, αναφέρθηκε ο Ν. Δένδιας

Δηλώσεις για την επιστολή του Χριστόδουλου Ξηρού σε ιστοσελίδα, καθώς και για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με την περικοπή των μισθών των ένστολων, την οποία (το ΣτΕ) έκρινε παράνομη, έκανε, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για τον Χριστόδουλο Ξηρό, ο υπουργός είπε: «Δεν έχω κανέναν λόγο να σχολιάσω τις σκέψεις του όποιου τρομοκράτη, και ιδιαίτερα του Χριστόδουλου Ξηρού. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να διαβεβαιώσω την ελληνική κοινωνία ότι οι Αρχές επιτελούν ευσυνείδητα το καθήκον τους να οδηγούν στις φυλακές αυτούς που πρέπει να βρίσκονται εκεί».

Σε ό,τι αφορά την απόφαση του ΣτΕ για τους μισθούς των ένστολων, ο κ. Δένδιας δήλωσε: «Η θέση μου είναι γνωστή για τους μισθούς και συγκεκριμένα θεωρώ ότι οι μισθοί δεν ανταποκρίνονται στο έργο και στο καθήκον των ένστολων που πρέπει να αμοίβονται καλύτερα. Ωστόσο, δεν σχολιάζω αποφάσεις που δεν έχουν ανακοινωθεί και δεν έχω δει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αθανασίου: Οι δηλώσεις τρομοκρατών, λαμβάνουν απάντηση από το νόμο

SHARE:

24Media Network